Wagenborg Passagiersdiensten BV Ameland

Wagenborg Passagiersdiensten BV

Met comfortabele veerboten verzorgt rederij Wagenborg vanaf Holwerd de veerdienst naar het waddeneiland Ameland.

Bootdienstregeling Ameland.
De overtocht naar het waddeneiland Ameland duurt ongeveer 45 minuten.
De veerboten hebben voldoende capaciteit voor personenvervoer en u hoeft hier dan ook niet voor te reserveren, wel is het aan te raden online al uw bootkaarten te kopen. Voor de overtocht van auto's en caravans moet u wel vooraf reserveren, dit kan telefonisch: 0900-9238* (€ 0,70 per gesprek) maar ook online. Voor meer informatie over afvaarten kunt u ook bellen met de Informatielijn van rederij Wagenborg.

Met groepskorting naar Ameland
Komt u met een groep van minimaal 15 personen? Dan is vooraf aanmelden financieel aantrekkelijk (reserveringslijn rederij Wagenborg tel. 0900-9238*, € 0,70 per gesprek). U komt dan in aanmerking voor groepskorting (10% op het normale tarief, exclusief toeristenbelasting).

Voorwaarden voor groepskorting:
U dient de groep (minimaal 15 personen) tenminste zeven dagen voor de afvaart aan te melden. De groep moet in zijn geheel op tijd (d.w.z. een half uur voor de afvaart) aanwezig zijn. De groep dient de overtocht gezamenlijk te maken.
Komt uw groep met eigen fietsen naar Ameland? Geeft u dit dan door bij uw groepsaanmelding.

Met de auto en caravan naar Ameland
Om zeker te zijn van vervoer van uw auto, caravan en/of aanhangwagen dient u de overtocht tijdig te reserveren. Belt u hiervoor met de reserveringslijn van rederij Wagenborg tel. 0900-9238* (€ 0,70 per gesprek), of maak online een reservering. De reserveringslijn is bereikbaar van maandag t/m zaterdag tussen 8.00 - 20.00 uur en op zondag tussen 9.00 - 15.00 uur. Bij deze reservering worden het autokenteken en de datum van uw heen- en terugreis gevraagd.

* Belt u vanuit het buitenland, dan kunt u Rederij Wagenborg bereiken op telefoonnummer 0031 88 103 1000

Wagenborg Passagiersdiensten BV

Reeweg 4
9163 GV, Nes Ameland
0900-9238Heb je een vraag aan VVV Ameland?
Kijk bij veelgestelde vragen of vul het VVV Ameland contactformulier in: