Wijnproeverij Wijnen van Egbert - VVV Ameland

Wijnproeverij Wijnen van Egbert

Een wijnproeverij is gezellig en leerzaam, waar wijnproeven en wijn centraal staan. 

De unieke wijnproeverijen vinden plaats in de wijnwinkel van Wijnen van Egbert in Hollum. Wijnproeverijen met een beperkt aantal plaatsen aan de proeftafel in de wijnwinkel, de mooiste wijnen en de verrukkelijkste hapjes van Amelander bodem, brengen mensen samen in een gezellige en intieme setting.

Wijnen van Egbert organiseert twee soorten wijnproeverijen:

Wijnproeverij 'Parel van Ameland':
De 'Parel van Ameland'-wijnen zijn wijnen welke Wijnen van Egbert speciaal uit Italië importeert en welke perfect passen bij het eilandleven. Proef deze vier unieke wijnen tijdens een proeverij en leer meer over de afkomst en onstaan van de Parel van Ameland. Tijdens de proeverij wordt er een bitesbordje geserveerd met Amelander streekproducten. 

Wijnproeverij:
De avond is een smaakvolle ontdekking, want er staan maar liefst zeven verschillende wijnen op het programma. Elke wijn vertelt zijn eigen verhaal, onthult zijn unieke karakter en neemt de deelnemers mee op een reis door verschillende smaken en aroma's.

Maar het zijn niet alleen de wijnen die de aandacht trekken. De kleine hapjes die worden geserveerd zijn met zorg gemaakt door Wad'n Keuken, denk aan verse vishapjes, Amelander kaas en andere culinaire creaties die perfect aansluiten bij de wijnen.

Kijk op het activiteitenprogramma of er een Wijnproeverij gepland staat tijdens je verblijf of kom langs bij VVV Ameland.

Tickets zijn te koop bij VVV Ameland. Online tickets reserveren kan d.m.v. de blauw knop. Telefonisch tickets reserveren is bij VVV Ameland niet mogelijk. 

Wijnproeverij Wijnen van Egbert

Tickets Parel van Ameland Tickets Wijnproeverij

Choose your language

We noticed your device is in a differnt language.
Please select your prefered language.