Rondleiding Filmset Penny´s Shadow

Bezoek de filmset

In 2010 is op Ameland de film Penny's Shadow opgenomen, een Nederlandse jeugdfilm geregisseerd door Steven de Jong met in de hoofdrol Liza Sips en Levi van Kempen (resp. Lisa en Kai).

De filmopnamen vonden plaats in de duinen, vlakbij de vuurtoren.
Na de filmopnamen heeft de filmset hier nog 1 ½ jaar gestaan, is vervolgens afgebroken en weer opgebouwd bij vakantieboerderij “De Lange Dunen” in Ballum. Leuk detail: hier logeerde Shadow tijdens de opnamen en hebben Liza en Kai paardrijles gehad!

Het is mogelijk de filmset van Penny's Shadow te bezoeken. Dit kun je doen op eigen gelegenheid, maar er vinden ook rondleidingen plaats. Tijdens het bezoek is het ook mogelijk om met Shadow op de foto te gaan (wel zelf iemand mee nemen die de foto's kan maken). Kaarten hiervoor zijn verkrijgbaar op de set.

Bezoek filmset, zonder rondleiding
De filmset is zo ingericht dat je een goed beeld krijgt van 'the making of' van de film. De filmset van Penny's Shadow is op onderstaande dagen van 13:30 - 16:00 uur geopend.

Openingstijden*

*Vanwege het Coronavirus is de filmset t/m 28 april 2020 gesloten voor publiek.

  • iedere zaterdag in 2020 geopend

Prijs:

  • € 4,00 p.p. vanaf 4 jaar


Bezoek filmset, inclusief rondleiding

Regelmatig worden er rondleidingen gegeven op de filmset. Een bezoek inclusief rondleiding duurt ongeveer 1,5 uur en bestaat uit:

  • Een rondleiding
  • Demonstraties vrijheidsdressuur
  • En Shadow is aanwezig!

Prijs:

  • Volwassene € 8,00 p.p.
  • Kind 4 t/m 14 jaar € 6,00 p.p.

Op onderstaande data vinden de rondleidingen plaats:

  • Op dit moment zijn er geen rondleidingen gepland


Groepen van meer dan 10 personen kunnen een bezoek en/of een rondleiding aanvragen, deze zijn alleen buiten bovengenoemde data mogelijk.

Tickets zijn te koop aan de balie bij VVV Ameland. Online of telefonisch tickets reserveren is bij VVV Ameland niet mogelijk.

 Heb je een vraag aan VVV Ameland?
Kijk bij veelgestelde vragen of vul het VVV Ameland contactformulier in: