Rondleiding Filmset Penny´s Shadow - VVV Ameland

Bezoek de filmset

In 2010 is op Ameland de film Penny's Shadow opgenomen, een Nederlandse jeugdfilm geregisseerd door Steven de Jong met in de hoofdrol Liza Sips en Levi van Kempen (resp. Lisa en Kai).

De filmopnamen vonden plaats in de duinen van Hollum, vlakbij de vuurtoren.
Na de filmopnamen heeft de filmset hier 1,5 jaar gestaan, is daarna afgebroken en weer opgebouwd bij vakantieboerderij “De Lange Dunen” in Ballum. Leuk detail: hier logeerde Shadow tijdens de filmopnamen en hebben Liza en Kai paardrijles gehad!

Het is mogelijk de filmset van Penny's Shadow te bezoeken. Dit kun je doen op eigen gelegenheid, maar er vinden soms ook rondleidingen plaats. Tijdens het bezoek is het mogelijk om met Shadow op de foto te gaan (wel zelf iemand mee nemen die de foto's kan maken). Kaarten hiervoor zijn verkrijgbaar op de set.

De filmset is zo ingericht dat je een goed beeld krijgt van 'the making of' van de film. De filmset van Penny's Shadow is op onderstaande dagen van 13:30 - 16:00 uur geopend.

2024 - Bezoek filmset, zonder rondleiding
Zaterdag 27 april
Dinsdag 30 april
Donderdag 2 mei

Prijs bezoek filmset zonder rondleiding:

  • € 4,00 p.p. vanaf 5 jaar

Bezoek filmset, inclusief rondleiding
Ga mee met de rondleiding, zie de Penny's Shadow filmset en hoor allerlei leuke weetjes over de film. De filmset rondleidingen vinden plaats op onderstaande dagen, aanvang 14:00 uur.

2024 - Bezoek filmset, inclusief rondleiding
Op dit moment zijn er geen rondleidingen gepland

Prijs bezoek filmset incl. rondleiding:

  • € 6,00 p.p. t/m 14 jaar
  • € 8,00 p.p. 15 jaar en ouder

Tickets zijn te koop bij VVV Ameland. Online tickets reserveren kan d.m.v. de blauwe knop. Telefonisch tickets reserveren is bij VVV Ameland niet mogelijk.

 

Filmset Penny´s Shadow

Pietje Miedeweg 1
9162 EH, Ballum

Tickets bezoek filmset

Choose your language

We noticed your device is in a differnt language.
Please select your prefered language.