Wagenborg Passagiersdiensten - VVV Ameland

Wagenborg Passagiersdiensten

Wagenborg Passagiersdiensten verzorgt de overtocht vanaf Holwert (Holwerd) naar Ameland v.v. De overtocht duurt ongeveer 50 minuten.

Bootkaart kopen
Een kaartje voor de boot kan online gekocht te worden via de site van Wagenborg Passagiersdiensten.
Als voetgangers koop je online of bij de ticketautomaat in de terminal je ticket. Je reserveert hierbij een datum en een tijd voor de heen- en terugreis. De tickets kun je online makkelijk wijzigen of annuleren tot 1 uur voor vertrek.

Fietsen, motoren, auto's of caravans
Een fiets, motor, auto of caravan meenemen naar Ameland? Dan dient er een reservering gemaakt te worden. Tip: doe dit ruim van tevoren i.v.m. de beschikbare ruimte op de boot. Reserveren kan online en telefonisch via 0900 - 9238. Vanuit het buitenland is Wagenborg Passagiersdiensten te bereiken op telefoonnummer 003188 - 1031000. Geef bij het reserveren het kenteken en de gewenste heen- en terugreis door.

De reserveringsafdeling van Wagenborg Passagiersdiensten is bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 10:00 – 18:00 uur en op zondag van 9:00 – 15:00 uur (alleen telefonisch).

Groepskorting
Bezoek je Ameland met een groep van minimaal 15 personen? Dan kun je in de zomerperiode (1 april – 30 september) korting krijgen op de overtocht. Om in aanmerking te komen voor groepskorting, dient de groep uiterlijk 7 dagen van tevoren aangemeld te zijn, dit kan telefonisch via 0900-9238. 
Let op: de groep dient een half uur voor de afvaart aanwezig te zijn en de overtocht gezamenlijk te maken. Neemt de groep eigen fietsen of motoren mee? Geef dit dan door bij het aanmelden van de groep.

Wagenborg Passagiersdiensten

Reeweg 4
9163 GV, Nes
0900-9238

Choose your language

We noticed your device is in a differnt language.
Please select your prefered language.