Zoek en boek
Veelgestelde vragen over groepen op Ameland - VVV Ameland

Groepen

Veelgestelde vragen

Kan ik een groep vooraf reserveren voor de boot?

Het is mogelijk om een groepsreservering te maken voor de bootovertocht naar Ameland. Een groep vanaf 15 personen komt in aanmerking voor een groepskorting van 10% op het normale tarief (excl. toeristenbelasting). Om hiervan gebruik te maken dient de groep minmaal 7 dagen voor de afvaart aangemeld te zijn. Reserveren kan online bij Wagenborg Passagiersdiensten of via telefoonnummer 0900-9238. Vanuit het buitenland is de rederij te bereiken op: 0031 88 103 1000.

Waar kan ik terecht als ik een bedrijfsuitje wil?

Wij helpen graag met het plannen van een bedrijfsuitje. Stuur een e-mail met wensen voor de groep naar info@vvvameland.nl. Wij zorgen ervoor dat je binnen enkele dagen een passend aanbod ontvangt.

Bekijk voorbeelden

Waar vind ik info over een dagtocht samenstellen?

Wensen met betrekking tot een dagtocht kunnen worden gestuurd naar info@vvvameland.nl. Binnen enkele werkdagen versturen wij een passend aanbod.

Bekijk hier voorbeelden van enkele dagtochten.

Waar vind ik info over groepsvervoer op Ameland?

Je kunt voor groepen een bus reserveren via tel.: 0519 - 542010, ook het huren van taxibusjes is mogelijk. Neem hiervoor contact op met één van de taxibedrijven. Bekijk het overzicht van vervoer op Ameland.

 

Waar vind ik informatie over groepsaccommodaties?

Bekijk hier de groepsaccommodaties van Ameland.

 

Choose your language