Veelgestelde vragen over groepen op Ameland - VVV Ameland

Groepen

Veelgestelde vragen

Waar vind ik info over groepsvervoer op Ameland?

Je kunt voor groepen een bus reserveren via tel: 0519-542010, ook het huren van taxibusjes is mogelijk. Neem hiervoor contact op met één van de taxibedrijven. Bekijk het overzicht van vervoer op Ameland.

 

Kan ik een groep vooraf reserveren voor de boot?

Het is mogelijk om een groepsreservering te maken voor de bootovertocht naar Ameland. Een groep vanaf 15 personen komt in aanmerking voor een groepskorting van 10% op het normale tarief (excl. toeristenbelasting). Om hiervan gebruik te maken dient de groep minmaal 7 dagen voor de afvaart aangemeld te zijn. Reserveren kan online bij Wagenborg Passagiersdiensten of via telefoonnummer 0900-9238. Vanuit het buitenland is de rederij te bereiken op: 0031-881031000.

Waar kan ik terecht als ik een bedrijfsuitje wil?

Wij helpen graag met het plannen van een bedrijfsuitje. Stuur een e-mail met wensen voor de groep naar info@vvvameland.nl. Wij zorgen ervoor dat je binnen enkele dagen een passend aanbod ontvangt.

Bekijk voorbeelden

Waar vind ik informatie over groepsaccommodaties?

Bekijk hier de groepsaccommodaties van Ameland.

 

Waar vind ik info over het samenstellen van een dagtocht?

Wensen met betrekking tot een dagtocht kunnen worden gestuurd naar info@vvvameland.nl. Binnen enkele werkdagen versturen wij een passend aanbod.

Bekijk hier voorbeelden van enkele dagtochten.

Choose your language

We noticed your device is in a differnt language.
Please select your prefered language.