Penny's Shadow de film - VVV Ameland

Over de film

De film Penny's Shadow is opgenomen op het mooie Waddeneiland Ameland en gaat over de vriendschap tussen mensen en paarden. Iedereen die van paarden houdt zal zichzelf herkennen in de blinde liefde die het meisje Lisa voor de zwarte hengst Shadow voelt en de angst je meest dierbare bezit te verliezen.

Korte inhoud
De zwarte hengst Shadow, in de film een nakomeling van een van de dramatisch omgekomen reddingspaarden van Ameland, woont in een stal op de kampeerboerderij van Kai en zijn vader Erik. Een naar ongeluk heeft Shadow onbetrouwbaar gemaakt. Kai heeft nu een andere grote liefde; hij is dol op kitesurfen.
De zestienjarige Lisa heeft een speciale band met paarden. Met haar jongere zus Tess en hun moeder brengen ze de vakantie door op een kampeerboerderij op Ameland. Tess neemt ook haar eigenwijze Shetland Pony Rakker mee. Lisa voelt zich direct aangetrokken tot Shadow. Ze weet zeker dat ze het mooie paard weer vertrouwen in mensen kan geven. Maar Kai wil hier niets van weten. In het geheim zet ze toch haar missie voort.

Hoofdrollen
Liza Sips speelt Lisa, een meisje met een ongelooflijk gevoel voor paarden. Ieder paard voelt zich al snel bij haar op zijn gemak. 
Valerie Pos speelt Tess, het jongere zusje van Lisa. Tess is ook gek op paarden, vooral op haar Shetlandpony Rakker.
Levi van Kempen kruipt in de huid van Kai. Hij voelt zich schuldig over de dood van zijn moeder, die bij een ongeluk is omgekomen, waar ook haar paard Shadow bij betrokken was. Zijn lievelingssport is kitesurfen.
Tanja Jess is Daphne, de moeder van Lisa en Tess en Rick Engelkes speelt Erik, de vader van Kai.

Bekijk hieronder de trailer van de film en de premiére ervan op Ameland.

 


Het scenario van 'Penny's Shadow' is geschreven door Lars Boom, naar een idee van paardenmagazine Penny. Steven de Jong is de regisseur van de film.

Choose your language

We noticed your device is in a differnt language.
Please select your prefered language.