SBB camping De Middelpôlle - VVV Ameland

Natuurkampeerterrein Middelpôlle

Aan de ene kant bossen, aan de andere kant duinen: ertussenin ligt natuurkampeerterrein Middelpôlle, een kampeerterrein van Staatsbosbeheer.

Op deze ruime kampeerplekken zijn de tentplaatsen afgeschermd door struiken en bomen. Zo heb je echt je eigen plekje. Natuurlijk is er ook een groot open terrein waar volop gespeeld kan worden. De allerkleinsten vermaken zich prima in de zandbak.

Natuurkampeerterrein Middelpôlle ligt ideaal: tussen bos en duin, 10 minuten lopen van het strand en 15 minuten van het dorp. Vlakbij het kampeerterrein vind je duinreservaat Hagendoornveld. Tijdens een excursie op het wad of het strand, in de eendenkooi of door de bossen en duinen kom je meer te weten over de bijzondere natuur van het eiland. En natuurlijk zijn er volop wandel- en fietsroutes waarmee je zelf het eiland ontdekt. Als je geluk hebt kun je een demonstratie van de paardenreddingboot bijwonen.

Natuurkampeerterrein Middelpôlle is geopend van 26 april (ovb) tot 7 oktober 2024. Reserveer een plek om teleurstellingen te voorkomen. Voor een verblijf in juli en augustus is reserveren verplicht.

Wil je overnachten bij Middelpôlle dan is een Natuurkampeerkaart verplicht. Deze kaart is te koop in de webshop en winkel van VVV Ameland en bij Stichting Natuurkampeerterreinen.

Natuurkampeerterrein Middelpôlle

Westerpad
9163 KM, Nes
030-6977749

Naar eigen website

Choose your language

We noticed your device is in a differnt language.
Please select your prefered language.