SBB camping De Middelpôlle Ameland

SBB camping De Middelpôlle

Aan de ene kant bossen, aan de andere kant duinen: ertussenin ligt kampeerterrein De Middelpôlle. Op deze ruime camping zijn de tentplaatsen afgeschermd door struiken en bomen. Zo heeft u echt uw eigen plekje. Natuurlijk is er ook een groot open terrein waar volop gespeeld kan worden. De allerkleinsten vermaken zich prima in de zandbak.

Kampeerterrein De Middelpôlle ligt ideaal: tussen bos en duin, 10 minuten lopen van het strand en 15 minuten van het dorp. Vlakbij de camping vindt u duinreservaat Hagendoornveld. Tijdens een excursie op het wad of het strand, in de eendenkooi of door de bossen en duinen komt u meer te weten over de bijzondere natuur van het eiland. En natuurlijk zijn er volop wandel- en fietsroutes waarmee u zelf het eiland ontdekt. Als u geluk hebt kunt u een demonstratie van de paardenreddingboot bijwonen.

Camping De Middelpôlle is geopend van 10 april tot 5 oktober 2020. 

Wilt u overnachten op De Middelpôlle dan is een Natuurkampeerkaart verplicht. Deze kaart is te koop bij Stichting Natuurkampeerterreinen en in de webshop van VVV Ameland.

SBB camping De Middelpôlle

Westerpad
9163KM, Nes Ameland
06-23868480Heb je een vraag aan VVV Ameland?
Kijk bij veelgestelde vragen of vul het VVV Ameland contactformulier in: