Zoek en boek
SBB camping De Middelpôlle - VVV Ameland

Natuurkampeerterrein Middelpôlle

Staatsbosbeheer

Aan de ene kant bossen, aan de andere kant duinen: ertussenin ligt natuurkampeerterrein Middelpôlle. Op deze ruime kampeerplekken zijn de tentplaatsen afgeschermd door struiken en bomen. Zo heeft u echt uw eigen plekje. Natuurlijk is er ook een groot open terrein waar volop gespeeld kan worden. De allerkleinsten vermaken zich prima in de zandbak.

Natuurkampeerterrein Middelpôlle ligt ideaal: tussen bos en duin, 10 minuten lopen van het strand en 15 minuten van het dorp. Vlakbij het kampeerterrein vindt u duinreservaat Hagendoornveld. Tijdens een excursie op het wad of het strand, in de eendenkooi of door de bossen en duinen komt u meer te weten over de bijzondere natuur van het eiland. En natuurlijk zijn er volop wandel- en fietsroutes waarmee u zelf het eiland ontdekt. Als u geluk hebt kunt u een demonstratie van de paardenreddingboot bijwonen.

Natuurkampeerterrein Middelpôlle is geopend van 16 april tot 4 oktober 2021. I.v.m. de coronamaatregelen is reserveren verplicht. Dit kan via logerenbijdeboswachter.

Wilt u overnachten bij Middelpôlle dan is een Natuurkampeerkaart verplicht. Deze kaart is te koop bij Stichting Natuurkampeerterreinen en in de webshop van VVV Ameland.

Natuurkampeerterrein Middelpôlle

Westerpad
9163KM, Nes Ameland
0306977749

Naar eigen website

Choose your language