Strandweg 65
9164 KA Buren Ameland

Vanaf: € 5,60

Het trekkersveld West is gelegen op en rond een duin, voor het echte eilandgevoel. De plekjes zijn veelal beschut waardoor je als kampeerder je eigen plek kan creëren, perfect voor tweepersoonstentjes.

Trekkersveld camping Kiekduun

Trekkersveld West

Het trekkersveld West is gelegen op en rond een duin, voor het echte eilandgevoel. De plekjes zijn veelal beschut waardoor je als kampeerder je eigen plek kan creëren, perfect voor tweepersoons tentjes. Op dit veld is geen stroom- of wateraansluiting aanwezig, hiervoor kunt u naar het nabijgelegen modern toiletgebouw met kinderruimte en gratis WIFI. Warm water in het toiletgebouw is inclusief.

U vindt binnen 5 minuten lopen het strand, de supermarkt, een overdekt zwembad, diverse horeca en het dorp Buren.

Prijzen per nacht:

Kleine tent (maximaal 2 personen) € 6,00
Kinderen tot 2 jaar  Gratis
Kinderen 2-14 € 4,30
Volwassenen € 5,75
Toeristenbelasting € 1,60
Auto € 4,00 

Let op: Dit veld is helaas niet geschikt voor grotere tenten, vouwwagens, caravans en campers. Per plek is 1 tent toegestaan en maximaal twee personen. Heeft u een grotere tent of wilt u met meerdere personen of meerdere tentjes komen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. In het hoogseizoen hebben we helaas geen plaats voor groepjes jongeren/(jong)volwassenen.

Voorzieningen

  • huisdier niet toegestaan
  • buiten het dorp > 500 m.
  • in duingebied

Gedeelde voorzieningen

  • speelveld
  • wasserette

Arrangementen

Hier vindt u een overzicht van alle arrangementen van Trekkersveld camping Kiekduun

Prijzen en beschikbaarheid

Publicatie start bij minimaal 3 beoordelingen. Er zijn op dit moment voor deze accommodatie nog minder dan 3 beoordelingen ontvangen.