Fantastisch 4 beoordelingen
8,8

Strandweg 65
9164 KA Buren

Kom voor een heerlijke strandvakantie naar Waddeneiland Ameland! Familiecamping De Kiekduun beschikt over luxe chalets, trekkershutten en royale kampeerplaatsen. De Kiekduun is centraal gelegen aan de Strandweg, die het dorp Buren verbindt met het op loopafstand gelegen Noordzeestrand.

Familiecamping De Kiekduun

Familiecamping De Kiekduun beschikt over diverse faciliteiten: luxe chalets, trekkershutten en royale kampeerplaatsen. De Kiekduun is centraal gelegen aan de Strandweg, die het dorp Buren verbindt met het op loopafstand gelegen Noordzeestrand. De camping is het gehele jaar dagelijks geopend. De Kiekduun is een duincamping, waar konijnen en fazanten vrij rondlopen tussen de caravans en de tenten.

Op het prachtige Waddeneiland Ameland en met name op De Kiekduun zijn we erg zuinig op het milieu. Ameland heeft een prachtige natuur met veel bos en duinlandschap. Wij gaan daarom erg bewust om met het milieu. Zo is bijvoorbeeld onze werkplaats voorzien van zonnepanelen. Tevens mogen wij met trots zeggen dat ons strandpaviljoen Sjoerd naast zijn gouden Greenkey in 2016 is uitgeroepen tot meest duurzame strandpaviljoen van Nederland.

Kortom, met zorg voor natuur en milieu zijn wij met onze luxe chalets, trekkershutten en royale kampeerplaatsen de ideale plaats om vanuit hier uw vakantie op Ameland te vieren!

Maak een keuze

Real reviews Beoordeeld door echte gasten die hier zelf hebben gelogeerd.

Gemiddeld cijfer

8,8

Op basis van 4 beoordelingen.

Uitsplitsing

Accommodatie8.3
Gastvrijheid9.0
Inrichting8.3
Onderhoud8.3
Prijs / kwaliteit7.8

Filter

Taal
Niet voor herhaling vatbaar25 juli 2019

De reserveringskosten voor trekkers staan niet in verhouding met de kampeertarieven.

Accommodatie6
Gastvrijheid7
Inrichting6
Onderhoud7
Prijs / kwaliteit4
Zeer schoon, rustig, mooi. Redelijke prijzen en vriendelijke medewerkers. Zeker voor herhaling vatbaar.24 augustus 2018

Op deze camping was het toilet(gebouw) schoon, de ligging erg fijn en niet luidruchtig. Het fijnste vond ik dat je zelf de temperatuur van de douches kon veranderen en ook dat je geen muntjes nodig had.

Accommodatie9
Gastvrijheid10
Inrichting10
Onderhoud9
Prijs / kwaliteit9
Nette camping. Zeer kleine trekkersplaats 5 augustus 2018

Ervaring van één week

Accommodatie9
Gastvrijheid9
Inrichting8
Onderhoud7
Prijs / kwaliteit8
voor herhaling vatbaar28 augustus 2019

Schone, ruime, rustige camping op enkele minuten fietsen van het strand. De campingmedewerkers waren vriendelijk en behulpzaam.

Accommodatie9
Gastvrijheid10
Inrichting9
Onderhoud10
Prijs / kwaliteit10