Goodmorning Ameland - VVV Ameland

Goodmorning Ameland

Het strand: dé plek voor een geweldige yogabeleving. Ontdek de perfecte mix van inspanning, ontspanning en ademhaling tijdens de yoga- en meditatieactiviteiten, verzorgd door Goodmorning Ameland, beter bekend als Tess

Als gecertificeerd yogadocente en gepassioneerd surfer, brengt zij haar unieke ervaring en luchtigheid naar zomerse strandyoga-sessies op Ameland.

Bij Goodmorning Ameland kun je losse lessen volgen, een groepsaanvraag doen, en worden er ook mini-retreats (ochtendworkshops) georganiseerd. Tess biedt 'goodmorning' yogaflows, ouder-kind yoga, en ook yin yoga & yoga nidra. Begin of eindig je zomerdag met een heerlijke yogasessie, precies wat je nodig hebt tijdens je vakantie of weekendje weg op Ameland!

Bij Tess kun je rekenen op luchtige Vinyasa-geïnspireerde sessies met oefeningen die je kracht geven en je flexibel houden, zonder al te veel zweverigheid of te ingewikkelde poses. Of je nu een ervaren yogi bent, voor het eerst op de mat staat, of ergens daartussenin zit, je bent van harte welkom om deel te nemen. Zelfs als je tot het mannelijke publiek behoort, (nog) niet zo van yoga houdt, of niet bepaald lenig bent - zul je moeiteloos meegenomen worden in de flow.

De yogasessies met Tess zijn een leuke en toegankelijke manier om de kracht van yoga en meditatie te ontdekken tijdens je verblijf! En waar kun je dit beter doen dan op het prachtige strand van Ameland!

Bezoek onze site voor meer informatie, of volg Tess op Instagram.

Goodmorning Ameland

Lessen en workshops vinden plaats op verschillende locaties op het eiland, voornamelijk het Amelander strand.
06-15217649

Choose your language

We noticed your device is in a differnt language.
Please select your prefered language.