Beweegzorg Ameland - VVV Ameland

Beweegzorg Ameland

Welkom bij Beweegzorg Ameland! Wij hebben een breed zorgaanbod. 

Onze fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd op verschillende gebieden zodat je altijd de juiste zorg op maat kan krijgen. Ook als je fysio nodig heeft tijdens je verblijf op Ameland staan wij voor je klaar. Wij beschikken over verschillende behandelruimtes en een intieme sportschool.

In onze sportschool geven wij naast behandelingen ook verschillende groepslessen voor jong en oud. Liever zelfstandig sporten? Of sporten met een personal trainer? Ook dat is geen probleem. Wij hebben naast onze fysiotherapeuten ook sportcoaches in huis.

Niet alleen bewegen is belangrijk, ook besteden wij aandacht aan een gezonde levensstijl. Zo is er wekelijks een diëtiste bij ons aanwezig. Je kunt bij haar terecht voor alle vragen over voeding en diëtiek. Zij geeft graag daarin advies op maat of tips om gezonde keuzes te maken.

Ook kun je een afspraak maken bij onze leefstijlcoach. Zij helpt je graag bij al je vragen over het toepassen en vasthouden van een verbeterde leefstijl. Hierbij wordt stil gestaan bij het bewegen, de voeding en tijd voor ontspanning. Doordat wij een klein team hebben werken we allemaal nauw samen. Zo kunnen wij je de juiste steun bieden waar je behoefte aan hebt.

Openingstijden 

Fysiotherapie:

  • maandag t/m donderdag: 07:00 - 22:00 uur
  • vrijdag: 07:00 - 18:00 uur
  • zaterdag: 09:00 -12:00 uur

Sportschool: 

  • Elke dag tussen 06:30 en 22:00 uur*

*voor abonneehouders, losse kaarten zijn behouden aan de tijden waarop de fysiotherapie geopend is, of op afspraak

Beweegzorg Ameland

Ballumerweg 30
9163 GB, Nes
085-2007408

Choose your language

We noticed your device is in a differnt language.
Please select your prefered language.