Ecosafari paal 17 - VVV Ameland

Ecosafari paal 17

Vanaf Natuurcentrum Ameland gaan we met volledig elektrische buggy’s een tocht maken door diverse landschappen van het eiland. 

Vanuit Nes gaan we door het polderlandschap aan de zuidkant van Ameland, richting de Buresteiger. Bovenop de dijk krijg je van de gids uitleg over de Waddenzee en alles wat daarbij hoort. In de verte aan de overkant ligt Holwert.

Na nog een stukje polder steken we over naar de noordkant van het eiland en komen al snel in het duinlandschap terecht. Aangekomen bij paal 17 parkeren we de buggy’s en gaan we een korte wandeling maken naar de top van de Bureblinkert; een van de hoogste duinen in de omgeving. We genieten van het prachtige uitzicht rondom, met uitzicht op de Wadden- en Noordzee, kweldergebied en het meest oostelijke bos van Ameland. De gids vertelt en heeft antwoord op al je vragen.

Op de terugweg naar het Natuurcentrum gaan we door het recreatiegebied tussen Nes en Buren, en uiteindelijk via de Vleijen weer terug naar de basis. Je bent in anderhalf uur langs de meeste landschappen van Ameland gekomen!

De Ecosafari start bij het Natuurcentrum Ameland, Strandweg 38, Nes
Duur: 1½ uur.
Maximaal aantal deelnemers: 6

Let op: deelname kan vanaf 5 jaar! Iedere deelnemer heeft verplicht een eigen zitplek in de Ecosafaribuggy.

Kijk op het activiteitenprogramma of er een Ecosafari gepland staat tijdens je verblijf of kom langs bij VVV Ameland.

Tickets zijn te koop bij VVV Ameland. Online tickets reserveren kan d.m.v. de blauwe knop. Telefonisch tickets reserveren is niet mogelijk.

Ecosafari paal 17

Tickts Ecosafari paal 17

Choose your language

We noticed your device is in a differnt language.
Please select your prefered language.