Algemene voorwaarden ticketverkoop VVV Ameland

Koop je via onze website tickets voor een evenement of locatie, bijvoorbeeld voor rondleidingen, musea, concerten, lezingen, excursies, rondritten of workshops, dan geldt in afwijking en aanvulling op onze webshopvoorwaarden het volgende:

Tickets kopen
Via onze website kun je rechtstreeks bij de ticketverkoper een ticket kopen voor toegang tot een evenement of locatie. VVV Ameland vervult een bemiddelende rol en is geen partij bij die overeenkomst. De webshopvoorwaarden en deze aanvullende voorwaarden zijn van toepassing. Indien tijdens het evenement één (of meer) overnachting(en) is inbegrepen, zijn de Algemene Boekingsvoorwaarden van toepassing.

Tickets ontvangen
Na afronding van het bestelproces en je betaling op de website, ontvang je de tickets voor de datum van je keuze via e-mail.

Ticket
Eventuele onjuistheden in de gegevens op de toegangskaart dienen direct gemeld te worden bij VVV Ameland. VVV Ameland is niet aansprakelijk voor allerlei vormen van letsel of schade ten gevolge van onjuiste vermelding van gegevens op het ticket of voor letsel aan deelnemer(s) of derden of schade aan de eigendommen van de deelnemer(s) of derden, voorgevallen voor, tijdens of na een activiteit, excursie of evenement, waarvoor het entreebewijs bij of via VVV Ameland is verkregen.

Toegang
Op vertoon van het geprinte ticket heb je toegang tot het evenement of de locatie van de ticketverkoper.

Indien voor doorgang van het evenement een voorwaarde geldt, zoals een minimaal aantal deelnemers of bepaalde weersomstandigheden, zal de organisator voorafgaand aan het evenement laten weten of het evenement door gaat. Gaat het evenement niet door dan ontvang je een tegoedbon voor deelname of toegang tot het evenement op een andere datum of je ontvangt het geld retour.

Een ander in je plaats?
Via onze website koop je een ticket voor een bepaalde datum van je keuze. Het ticket kan niet geannuleerd worden en er geldt geen  bedenktermijn. Je kunt de tickets wel altijd overdragen aan een ander. Die ander komt dan in jouw plaats. De ticketverkoper zal die ander toegang verlenen tot zijn evenement of locatie op vertoon van het ticket.

 

 

Choose your language

We noticed your device is in a differnt language.
Please select your prefered language.