Oranjeweg 42B
9161CC Hollum Ameland

Vanaf: €244,00

Geniet in de duinen van natuurlijke rust. Het geluid van de zee op de achtergrond. Ontspan in onze luxe Sea Houses, op loopafstand van het strand. Welkom in de natuur!

Vakantiepark Qurios

Vakantiepark Ameland

Geniet in de duinen van natuurlijke rust. Het geluid van de zee op de achtergrond. Ontspan in onze luxe Sea Houses, op loopafstand van het strand. Welkom in de natuur!

Precies onder de vuurtoren van Ameland ligt ons park Qurios Ameland. De stoere en zeer comfortabele lodges zijn zo aangelegd dat je de rust van de kust optimaal ervaart. Je pakt je strandspullen en binnen een paar minuten sta je met je voeten in de branding.

Sea Houses
Op vakantiepark Qurios Ameland vind je vijf verschillende typen Sea Houses. Deze luxe accommodaties zijn trendy ingericht en van alle gemakken voorzien. Op de overdekte veranda geniet je in de buitenlucht heerlijk van je vrije tijd.

De omgeving is een paradijs voor natuurliefhebbers en ook op cultureel gebied valt er in de regio veel te ontdekken. Qurios Ameland is het hele jaar geopend, dus bij ons kun je wanneer je maar wilt genieten van het strandleven.

Vlakbij het strand
Op een kleine kilometer vanaf het park ligt de kust van Ameland. Tijdens schoolvakanties biedt Qurios Ameland een veelzijdig animatieprogramma. Het park heeft een eigen take-away en een minishop waar je voor het broodnodige terecht kunt.

Hond mee op vakantie
Heerlijk uitwaaien aan het strand, mét je trouwe viervoeter. Dit kan bij Qurios! Al onze parken zijn huisdiervriendelijk en hebben speciale huisdiervriendelijke accommodaties. Per accommodatie is er één hond toegestaan. Bekijk hier de mogelijkheden voor een heerlijke vakantie in Ameland met de hond.

 

Maak een keuze