Gerrit Kosterweg 16
9162 EN Ballum

Vanaf: €145,00

In het sfeervolle dorp Ballum vind je Hotel Nobel, waar de gastvrijheid al meer dan 100 jaar een begrip is. Kom naar Ameland en ervaar de warme deken die Nobel heet!

Hotel Nobel

Nobel – warm hart van Ameland 

Middenin de kern van het authentieke dorpje Ballum, met haar eeuwenoude huisjes en de ambachtelijke straten die doen denken aan de tijden van weleer, is de gastvrijheid van Nobel meer dan 100 jaar een begrip. Naast ons gezellige café (nummer 1 in café top 100, 2007), waar de sfeer van vroeger nog voelbaar is, is Nobel ook een hotel met moderne design kamers. Onze 19 kamers zijn in 2010 volledig gerenoveerd onder architectonische begeleiding. Ze zijn ingericht en voorzien van een bijzonder design en hoogstaand kwalitatief interieur. De meeste hotelkamers hebben een eigen privéterras of balkonnetje, waar gelegenheid is om te roken. Tijdens uw verblijf ervaart u de warme deken die Nobel heet.

Bij ons kunt u volledig ontspannen, naast de comfortabele kamers beschikken wij over privéstoombaden geschikt voor 2 personen en een zonnebank. Daarnaast heeft Nobel een restaurant wat een culinaire belevenis is.

Natuurlijk bent u pas echt op Ameland geweest, als u hét Nobeltje heeft geproefd. In onze slijterij kunt u, naast het Nobeltje, een keur aan mooie wijnen en whisky’s proeven en kopen.

U kunt overal in Nobel gratis gebruik maken van internet. 

’s Ochtends serveren wij een uitgebreid en vers ontbijt in ons sfeervolle restaurant.

In 2013 heeft Hotel Nobel een unieke dependance in de kerk van Ballum geopend. Deze kerk is schuin tegenover het hotel en is omgebouwd tot een tweetal luxe 6-persoons appartementen. De kerk is over de lengte gesplitst in 2 verschillende appartementen, welke door een scheidingswand verbonden zijn. Er is een mogelijkheid om de kerk in zijn geheel af te huren door de scheidingswand te openen.

Maak een keuze

Op de kaart