Groepsaccommodatie Kiewiet's Hoeve - VVV Ameland

Groepsaccommodatie Kiewiet's Hoeve

Ben je op zoek naar een accommodatie voor een schoolreisje, werkweek, vriendenweekend, reünie, familiebijeenkomst of een bedrijfsuitje? De Kiewiet’s Hoeve biedt een geschikte locatie met rust en veel ruimte!

De Kiewiet’s Hoeve is gevestigd aan de rand van het dorp Nes tegenover het bos. De accommodatie bevindt zich op 15 minuten loopafstand van het strand, 25 minuten vanaf de veerboot en 5 minuten vanaf het centrum van het dorp Nes.

De Kiewiet's Hoeve bestaat uit een tweetal accommodaties;de Kiewiet's Hoeve en het Kiewiet's Nest. De mogelijkheid bestaat beide accommodaties tegelijkertijd te huren zodat aan maximaal 80 personen onderdak kan worden geboden.

Kiewiet's Hoeve
De oude karakteristieke boerderij is van buiten geheel gerenoveerd in oude stijl maar van binnen omgebouwd tot een ruime, moderne groepsaccommodatie. De accommodatie is uiterst geschikt voor groepen van 30 tot 60 personen.

In de boerderij bevinden zich zes slaapvertrekken van verschillende grote. Daarnaast zijn er een drietal sanitaire ruimtes, voorzien van douches, wastafels en toiletten, gerealiseerd. In het naastgelegen gebouw vind je de eetzaal, de compleet ingerichte keuken en een tweetal toiletten. Naast de eetzaal heb je tevens de beschikking over een centrale recreatieruimte welke is voorzien van een tafeltennistafel, een tafelvoetbalspel en een zithoek.

Kiewiet's Nest
Ben je van plan met een kleiner gezelschap het eiland te bezoeken? Dan is het Kiewiet's Nest wellicht geschikt. Deze accommodatie biedt ruimte aan groepen tot een maximum van 20 personen.

Het Kiewiet's Nest bestaat uit twee verdiepingen. Beneden vind je een gezellige woonkamer/keuken. In de zithoek zijn televisie, DVD-speler en radio/CD-speler aanwezig. De keuken is voorzien van een 5-pits gasfornuis, oven, grote koelkast en een vaatwasser. Op de eerste verdieping bevindt zich een ruime slaapkamer met voldoende plaats voor bagage. In de sanitaire ruimte, gesitueerd op de begane grond, zijn drie douches en twee toiletten aanwezig.

Het erf van de Kiewiet's Hoeve, ca 5000 m², is omringd door een boomsingel. Er is voldoende ruimte om heerlijk van het zonnetje te genieten, te volleyballen of een balletje te trappen. Naast een voetbal- en volleybalveld zijn er schommels, een tafeltennisspel en picknicktafels aanwezig.

De prijzen voor de accommodaties zijn afhankelijk van het aantal personen en het aantal overnachtingen. Neem gerust contact met ons op voor een passende prijsopgave.

Groepsaccommodatie Kiewiet's Hoeve

Ballumerweg 23
9163 GA, Nes
0519-542302

Naar website

Groepsaccommodatie Kiewiet's Hoeve

Choose your language

We noticed your device is in a differnt language.
Please select your prefered language.