Groepshotel Suudwester - VVV Ameland

Groepshotel Suudwester

Goed aangepast en voorzien van alle gemakken. Groepshotel Suudwester is volledig aangepast voor gehandicapten, minder validen en senioren.

Het is geschikt voor 04-28 personen. De accommodatie heeft gezellige zithoeken, een serre, een kleine bar en is voorzien van kleuren-tv, stereo, dvd-speler met een home-cinema en regelbare sfeerverlichting. De serre biedt uitzicht op de duinen.

Groepshotel Suudwester ligt aan de rand van Hollum, op loopafstand van het centrum en vlakbij het strand en de duinen.

Aanpassingen
Aanpassingen voor mensen met een handicap die aandacht verdienen zijn o.a.:

  • de Arjo Maximove tillift
  • de plateaulift
  • het hoog/laag-bad met badlift en hydromassage
  • de alarm-indicatie-installatie
  • 7 hoog/laag-bedden

Onrusthekken zijn aanwezig en passen op alle bedden. Gebruik van speciale hulpmiddelen is mogelijk. Mocht het hulpmiddel bij ons niet aanwezig zijn, dan kun je contact opnemen met Medipoint. Tel: 088-1020100. Website: www.medipoint.nl.

Uitgebreide vakantieservice
Het verblijf in groepsaccommodatie Suudwester vindt plaats op basis van half- of volpension met hotelservice, d.w.z. dat ook voor de handdoeken, het bedlinnen en het schoonmaken wordt gezorgd. De heerlijke maaltijden zijn gevarieerd en worden met veel zorg vers en ambachtelijk bereid, rekening houdend met wensen en/of diëten. De koffie en thee mag zelf worden gezet en is onbeperkt bij onze prijzen inbegrepen. Achter de Suudwester ligt een zonneweide en een gezellig terras.

 

Groepshotel Suudwester

Kerkpad 4
9161 AH, Hollum

Naar website

Groepshotel Suudwester

Choose your language

We noticed your device is in a differnt language.
Please select your prefered language.