Groepsverblijf Jelmera State - VVV Ameland

Groepsverblijf Jelmera State

Groepsverblijf Jelmera State is een omgebouwde boerderij en heeft een idyllische ligging tussen weilanden en weiden, tussen het dorp Ballum (1km) en Hollum (2 km)

Het huis
Het huis heeft plaats voor 80 personen. Het "Rosenhaus' kan ook apart gehuurd worden voor groepen tot 20 personen. Het grote, liefdevol aangelegte buitengebied heeft talrijke mogelijkheden voor sport en spel. De voormalige schuur kan het gehele jaar door gebruikt worden als vrijetijdsruimte. Door de grote glaserker komt er veel licht naar binnen en het uitzicht op de lucht is zeer aantrekkelijk.

Inrichting
Jelmera State beschikt voornamelijk over 4 persoons kamers, met in elke slaapkamer een wasbak met koud en warm water. Er zijn in totaal 15 WC's en 14 douches. De groepskeuken is compleet ingericht met grote hetelucht oven, kantelbare braadpan, steamer, vaatwasser. Ook is er een wasmachine, een droger, kabelaansluiting, DVD-speler, beamer, WI-FI, fax, munt-telefoon, intercom, Disco apparatuur, parkeerplaats.

Er is een grote voetbalweide, basketbal veld, volleybal veld, een weide met houten banken en tafels alsmede een plek voor het maken van een kampvuur. Ook is er een tafeltennis- en een tafelvoetbal tafel.

Verdere opmerkingen
Indien gewenst is het mogelijk het huis te huren op basis van volpension. Het verblijf is zeer geschikt voor kinder- en jeugdgroepen, zoals bijvoorbeeld schoolreisjes. Voor schoolreisjes bieden we ook complete programma's aan. 

Wij kijken uit naar je bezoek!

Groepsverblijf Jelmera State


Jelmeraweg 2
9162 , Ballum
00494480-949950 (Duitsland)

Naar website

Choose your language

We noticed your device is in a differnt language.
Please select your prefered language.