Fantastisch 6 beoordelingen

Oosterhiemweg 1-84
9161 CZ Hollum Ameland

Vanaf: € 240,00

Boek nu het rookvrije appartement Ziltebaren 84 in het dorp Hollum op het prachtige eiland Ameland, met het strand en restaurants op loopafstand!

Appartement Ziltebaren 84

Mooi op de hoek en begane grond gelegen gerestyled luxe 3-kamerappartement deel uitmakende van het appartementencomplex de Amelander Kaap.

Het rookvrije appartement, geschikt voor vier personen heeft:

- een woonkamer met schuifpui naar het terras, LED-televisie met aparte DVD-speler
- een moderne open keuken voorzien van een inductiekookplaat, vaatwasser, koelkast met vriesvak en combimagnetron.
- 2 slaapkamers op de eerste verdieping; beide slaapkamers hebben 2 boxspringbedden.
- badkamer met uitstekende grote douche, toilet en wastafelmeubel.
- gratis Wifi.

Faciliteiten

Het appartementencomplex is voorzien van een restaurant, overdekt zwembad (gratis), sauna en tennisbanen. De Golfclub van Ameland ligt naast het complex. Het centrum van Hollum met onder meer een goede supermarkt, drogist en bakker ligt op loopafstand. Tevens zijn in het centrum diverse goede restaurants. Eveneens op loopafstand bevinden zich het strand en de beachclub Sunset. Fietsverhuur is op korte afstand van het complex.

Kinderen

Kinderstoel is aanwezig. Verder is er de mogelijkheid tot het huren van een kinderbed. Op het terrein zijn speeltoestellen aanwezig.

Honden zijn niet toegestaan

Eventuele bijkomende kosten staan in het prijsoverzicht
.

• appartement
  • huisdier niet toegestaan
  • ontbijt mogelijk
  • rookvrij
  • begane grond
  • in / bij het dorp
  • in complex

Gedeelde voorzieningen

• overdekt zwembad
  • restaurant
  • sauna
  • speelveld
  • vergaderruimte aanwezig
  • wasserette

Hier vindt u een overzicht van alle arrangementen van Appartement Ziltebaren 84

Appartement Ziltebaren 84

Zufrieden wie im Vorjahr31 augustus 2020

Overige  - Im Vorjahr war an der Tür zur Terrasse noch ein blickdichter Vorhang, sodass bei Dunkelheit und Licht im unteren Bereich keine Einsicht möglich war - in diesem Jahr leider nicht mehr.

Genau so gut wie erwartet 2 september 2019

Ouder stel  - alles ok

GErbe wieder12 september 2018

Ouder stel  - Espressomaschine defekt, nur 4 Deutsche Fernsehprogramme,

Fantastische accommodatie die alles biedt wat je wenst van een vakantiehuis.31 juli 2018

Gezin met jonge kinderen  - De plek binnen het complex -aan het eind op de hoek en de zonkant- is ideaal. Al het mogelijke huisraad is aanwezig. Praktisch gerenoveerd. Ipv douche in het bad een douchecabine (vinden wij erg fijn!). Heerlijke bedden en goed en netjes gerenoveerd. Top appartement!

Prima locatie voor een weekend!12 juli 2018

Gezin met jonge kinderen  - Het appartement ligt ideaal op een hoek van het complex de Amelander Kaap. Wij hebben het liefst een vrijstaand vakantiehuis, maar dit is een goed alternatief. Het appartement is modern ingericht en alles is ruim voldoende aanwezig. Met de zon op het terras hadden wij een heerlijk weekend!

Gerne wieder!29 mei 2018

Gezin met oudere kinderen  - Ruhige Lage von der alles zu erreichen. Die Nähe zum Leuchtturm u Strand hat uns sehr gefallen. Wir kommen wieder.