Vrije Wilpad 1
9164 KH Buren

Vanaf: € 72,25

't Koeies is een sfeervol twee persoons appartement in Buren op Waddeneiland Ameland. Het appartement heeft een heerlijke woonkamer

't Koeies

't Koeies is een sfeervol twee persoons appartement. Het appartement heeft een heerlijke woonkamer waar gebruik gemaakt kan worden van een smart tv. In het gehele appartement is er een goede wifiverbinding aanwezig. De ruime keuken is voorzien van onder andere een koelkast met diepvries, oven, vaatwasser en inductie kookplaat. In de badkamer treft u een douche en wastafel. Daarnaast is er beschikking over een aparte toiletruimte en kan er gebruik gemaakt worden van een wasmachine en wasdroger. Via een vaste trap komt u op de eerste etage. Hier bevindt zich één slaapkamer met comfortabele boxsprings en een ruime kledingkast. Eventueel kan er een extra bed bij worden geplaatst. Vanuit de slaapkamer heeft u een fantastisch uitzicht over het bos en de duinen.

Op het oosten ligt het terras, welke uitzicht geeft op de gezamenlijke speelweide en waar u heerlijk kunt genieten van de zon. Het terras is voorzien van een omheining waardoor u gemakkelijk uw kind alleen kunt laten spelen. In de gezamenlijke speelweide is er een mogelijkheid om te barbecueën, te relaxen of om lekker buiten te spelen. Ook is het leuk om te weten dat in de gezamenlijke speelweide een plekje is waar onze kippen rondlopen. Mocht u zin hebben in een vers eitje, dan is dit mogelijk!

Voorzieningen

Arrangementen

Hier vindt u een overzicht van alle arrangementen van 't Koeies

Prijzen en beschikbaarheid

Publicatie start bij minimaal 3 beoordelingen. Er zijn op dit moment voor deze accommodatie nog minder dan 3 beoordelingen ontvangen.