Vrije Wilpad 1
9164 KH Buren

Vanaf: € 55,59

Noffelek is een knus twee persoons appartement in buren op Waddeneiland Ameland. Het appartement heeft een sfeervolle woonkamer

Noffelek

Noffelek is een knus twee persoons appartement. Het appartement heeft een sfeervolle woonkamer waar gebruik gemaakt kan worden van een smart tv. In het gehele appartement is er een goede wifiverbinding aanwezig. De ruime keuken is voorzien van onder andere een koelkast met diepvries, oven, vaatwasser en inductie kookplaat. De slaapkamer is voorzien van comfortabele boxsprings en er is een kledingkast aanwezig. In de badkamer treft u een douche, wastafel en toilet. Daarnaast kan er gebruik gemaakt worden van een wasmachine en wasdroger.

Op het oosten ligt het terras, welke uitzicht geeft de gezamenlijke speelweide en waar u heerlijk kan genieten van de zon. Het terras is voorzien van een omheining waardoor u gemakkelijk uw kind alleen kunt laten spelen. In de gezamenlijke speelweide is er een mogelijkheid om te barbecueën, te relaxen of om lekker buiten te spelen. Ook is het leuk om te weten dat in de gezamenlijke speelweide een plekje is waar onze kippen rondlopen. Mocht u zin hebben in een vers eitje, dan is dit mogelijk!

Voorzieningen

Arrangementen

Hier vindt u een overzicht van alle arrangementen van Noffelek

Prijzen en beschikbaarheid

Publicatie start bij minimaal 3 beoordelingen. Er zijn op dit moment voor deze accommodatie nog minder dan 3 beoordelingen ontvangen.