Zoek en boek
Lidmaatschap VVV Ameland

Als lid van VVV Ameland creër je meer kansen!
Wij informeren je met veel plezier over de promotie van Ameland, lidmaatschap bij VVV Ameland, verhuurmogelijkheden via Travelvbase, de website van VVV Ameland en meer.

Promotie Ameland
VVV Ameland verzorgt, naast haar kerntaak informatievoorziening aan de toerist, de promotie van Ameland. Om deze promotie/marketingactiviteiten mogelijk te maken, betalen VVV-leden een promotiebijdrage en ontvangt zij van de gemeente jaarlijks een afgesproken bijdrage. Iedere euro aan promotiebijdrage die VVV Ameland van haar leden en gemeente ontvangt wordt besteed aan promotie. Door deze bundeling van middelen kan een promotie- en marketingscampagne worden gevoerd die ertoe doet. Meer informatie.

Lidmaatschap VVV
Als lid van VVV Ameland beschik je over speciale reclame- en promotiemogelijkheden op de grootste website van Ameland, met ten minste 800.000 bezoekers per jaar. Zo komt je accommodatie, bedrijf of activiteit in beeld bij vele toeristen die naar Ameland willen komen of zelfs al onderweg zijn. Dit gebeurt op de volgende manieren:

• Online reserveren van je accommodatie
    Via de website en mobiele webiste van VVV Ameland kan je accommodatie 24 uur per dag online of op aanvraag worden geboekt via Travelbase. De accommodatie wordt rechtstreeks onder de aandacht gebracht aan iedereen die telefonisch of via internet contact zoekt met de VVV. Ook je bungalow, appartement, hotel, caravan, etc. verhuren via de grootste website van Ameland? Kijk dan hier.

• Accommodatie op de website en mobiele site
    Verhuur je accommodatie via Travelbase (zoek & boek), dan krijg je daarnaast gratis een vermelding op de website van VVV Ameland, onder het tabblad overnachten, bestaande uit de naam en het adres van de accommodatie, informatie, foto's en een link naar de accommodatie in Travelbase. Daarnaast is het mogelijk om een filmpje te laten plaatsen bij de accomodatie of een marker te nemen op de interactieve kaart. Meerprijs: € 20,- per item per jaar.

• Bedrijf/activiteit op de website, mobiele site en app
    Heb je een restaurant, winkel, zaak of bied je een activiteit aan, dan krijg je een vermelding op de website, mobiele website en in de gratis app van VVV Ameland, onder het tabblad Zien & doen, Winkels, Eten en drinken, Ameland of Vervoer. Deze vermelding houdt in: naam en adres, telefoonnummer, informatie en een foto van het bedrijf en kan worden uitgebreid met een link naar je eigen website, extra foto's, filmpjes etc. Meer informatie

• Adverteren
    Adverteren kan het hele jaar door op de website/mobiele site of door deelname aan de kortingscoupon in de digitale app. Bekijk de mogelijkheden.

• Folderpresentatie
    Als lid van VVV Ameland kun je folders of visitekaartjes verspreiden via de displays in onze winkel in Nes, jaarlijks bezocht door 150.000 bezoekers. Tevens is er een mogelijkheid een reclameposter van het bedrijf op het publicatiebord te hangen (maximaal A4 en staand formaat).

• Ameland Guide
    De Ameland Guide is een boekje boordevol informatie over restaurants, winkels, activiteiten, maar ook dorpsplattegronden en een evenementenoverzicht. Het boekje wordt verspreid in de vertrekhal van Wagenborg Passagiersdiensten B.V. in Holwerd en heeft daardoor een effectief en groot bereik. De Ameland Guide is vanaf Pasen gratis verkrijgbaar. Leden van VVV Ameland ontvangen in januari 2022 bericht over de deelnamemogelijkheden.

Benieuwd naar de kosten van het lidmaatschap? Kijk dan hier.

Alle informatie in één pakket thuis ontvangen? Mail dan je adresgegevens naar info@vvvameland.nl. Uiteraard ben je van harte welkom bij onze VVV in Nes voor meer informatie.

VVV Ameland

Bureweg 2