Zoek en boek
VVV Ameland Lidmaatschap

Lidmaatschap VVV Ameland

Als lid van VVV Ameland creërt u meer kansen!
Wij informeren u met veel plezier over de promotie van Ameland, lidmaatschap bij VVV Ameland, verhuurmogelijkheden via TOR, de website van VVV Ameland en meer.

Promotie Ameland
VVV Ameland verzorgt, naast haar kerntaak informatievoorziening aan de toerist, de promotie van Ameland. Om deze promotie/marketingactiviteiten mogelijk te maken, betalen VVV-leden een promotiebijdrage en ontvangt zij van de gemeente jaarlijks een afgesproken bijdrage. Iedere euro aan promotiebijdrage die de VVV van haar leden en gemeente ontvangt wordt besteed aan promotie. Door deze bundeling van middelen kan een promotie- en marketingscampagne worden gevoerd die ertoe doet. Meer informatie.

Lidmaatschap VVV
Als lid van VVV Ameland beschikt u over speciale reclame- en promotiemogelijkheden op de grootste website van Ameland, met ten minste 800.000 bezoekers per jaar. Zo komt uw accommodatie, bedrijf of activiteit in beeld bij vele toeristen die naar Ameland willen komen of zelfs al onderweg zijn. Dit gebeurt op de volgende manieren:

  • Online reserveren van uw accommodatie

Via de website en mobiele webiste van VVV Ameland kan uw accommodatie 24 uur per dag online of op aanvraag worden geboekt via TOR (online reserveringssysteem VVV Ameland). Uw accommodatie wordt rechtstreeks onder de aandacht gebracht aan iedereen die telefonisch of via internet contact zoekt met de VVV. Wilt u uw bungalow, appartement, hotel, caravan, etc. ook verhuren via de grootste website van Ameland, kijk dan hier.

  • Uw accommodatie op de website en mobiele site

Verhuurt u uw accommodatie via TOR (zoek & boek), dan krijgt u daarnaast gratis een vermelding op de website van VVV Ameland, onder het tabblad overnachten, bestaande uit de naam en het adres van de accommodatie, informatie, foto's en een link naar uw accommodatie in TOR. Daarnaast is het mogelijk om een filmpje te laten plaatsen bij uw accomodatie of een marker te nemen op de interactieve kaart. Meerprijs: € 20,- per item per jaar.

  • Uw bedrijf/activiteit op de website, mobiele site en app

Heeft u een restaurant, winkel, zaak of biedt u een activiteit aan, dan krijgt u een vermelding op de website, mobiele website en in de gratis app van VVV Ameland, onder het tabblad Zien & doen, Winkels, Eten en drinken, Ameland of Vervoer. Deze vermelding houdt in: naam en adres, telefoonnummer, informatie en een foto van uw bedrijf en kan worden uitgebreid met een link naar uw website, extra foto's, filmpjes etc. Meer informatie. 

  • Adverteren

Adverteren kan het hele jaar door op de website/mobiele site of door deelname aan de kortingscoupon in de digitale app. Bekijk de mogelijkheden.

  • Folderpresentatie

Als lid kunt u uw folders of visitekaartjes verspreiden via de displays in onze winkel in Nes, jaarlijks bezocht door 150.000 bezoekers. Tevens kunt u een reclameposter van uw bedrijf op het publicatiebord hangen (maximaal A4 en staand formaat). 

  • Ameland Guide

De Ameland Guide is een boekje boordevol informatie over restaurants, winkels, activiteiten, maar ook dorpsplattegronden en een evenementenoverzicht. Het boekje wordt verspreid in de vertrekhal van Wagenborg Passagiersdiensten B.V. in Holwerd en heeft daardoor een effectief en groot bereik. De Ameland Guide is vanaf Pasen gratis verkrijgbaar. Leden van VVV Ameland ontvangen in januari 2021 bericht over de deelnamemogelijkheden. 

Benieuwd naar de kosten van het lidmaatschap? Kijk dan hier.

Wilt u alle informatie in één pakket thuis ontvangen, mail dan uw adresgegevens naar info@vvvameland.nl. Uiteraard bent u van harte welkom bij onze VVV in Nes voor meer informatie.

VVV Ameland

Bureweg 2
9163 KE, Nes
0519 546 546

Kosten lidmaatschap VVV Ameland

Choose your language