Veelgestelde vragen over vervoer op en naar Ameland - VVV Ameland

Vaart de boot naar Ameland altijd?

De veerboot naar Ameland vaart 365 dagen in het jaar. De route van en naar Ameland is afhankelijk van de weersomstandigheden, zoals het getij en de waterstand, de windkracht en windrichting. Bij extreem slechte weersomstandigheden kan het zijn dat een afvaart komt te vervallen of verplaatst wordt naar een later tijdstip. Dit wordt (kort) van te voren aangegeven op de website van Wagenborg passagiersdiensten en de Facebookpagina van Wagenborg.

Is de veerboot op tijd?
Op de website van Wagenborg Passagiersdiensten en de Facebookpagina van Wagenborg zijn de actuele aankomsttijden en het laatste nieuws over eventuele vertragingen te vinden.

Extra afvaarten
Op feestdagen, vrijdagen en extreem drukke dagen kunnen er extra afvaarten ingezet worden. Deze zijn te bekijken in de dienstregeling op de website van Wagenborg Passagiersdiensten. Wij raden aan om op tijd aanwezig te zijn bij de boot, op drukke dagen minimaal een half uur voor vertrek.

Kijk voor meer informatie, afvaarttijden en tarieven op de website van Wagenborg Passagiersdiensten of bel naar 0900-9238. Bel je vanuit het buitenland, dan kun je Wagenborg Passagiersdiensten bereiken op telefoonnummer 003188-1031000.

De reserveringsafdeling van Wagenborg Passagiersdiensten is bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 08:00 – 20:00 uur en op zon- en feesdagen van 9:00 – 15:00 uur.

Choose your language

We noticed your device is in a differnt language.
Please select your prefered language.