Veelgestelde vragen over vervoer op en naar Ameland - VVV Ameland

Moet ik de boot reserveren als ik naar Ameland wil?

Als voetgangers koop je online of bij de ticketautomaat in de terminal je ticket. Je reserveert hierbij een datum en een tijd voor de heen- en terugreis. De tickets kun je online makkelijk wijzigen of annuleren tot 1 uur voor vertrek.

Een fiets, motor, auto of caravan meenemen naar Ameland? Dan dient er een reservering gemaakt te worden. Tip: doe dit ruim van tevoren i.v.m. de beschikbare ruimte op de boot. Reserveren kan online en telefonisch via 0900 - 9238. Geef bij het reserveren het kenteken en de gewenste heen- en terugreis door

De reserveringsafdeling van Wagenborg Passagiersdiensten is bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 08:00 – 20:00 uur en op zondag van 9:00 - 15:00 uur (alleen telefonisch).

Groepskorting
Bezoek je Ameland met een groep van minimaal 15 personen? Dan kun je korting krijgen op de overtocht. Om in aanmerking te komen voor groepskorting, dient de groep uiterlijk 7 dagen van tevoren aangemeld te zijn, dit kan telefonisch via 0900-9238*.  Let op: de groep dient een half uur voor de afvaart aanwezig te zijn en de overtocht gezamenlijk te maken. Neemt de groep eigen fietsen of motoren mee? Geef dit dan door bij het aanmelden van de groep.

Kijk voor meer informatie, afvaarttijden en tarieven op de website van Wagenborg Passagiersdiensten.

*vanuit het buitenland is Wagenborg Passagiersdiensten te bereiken op telefoonnummer 003188-1031000

Choose your language

We noticed your device is in a differnt language.
Please select your prefered language.