Veelgestelde vragen over vervoer op en naar Ameland - VVV Ameland

Moet ik de boot reserveren als ik naar Ameland wil?

Voor passagiers, motoren en fietsen is er altijd plaats en hoeft er niet gereserveerd te worden. Een kaartje voor de boot dient online gekocht te worden via de site van Wagenborg Passagiersdiensten. Voor voetgangers, motoren en fietsers is het niet mogelijk de boot te reserveren. Wij raden daarom aan, op tijd aanwezig te zijn bij de boot.

Auto, caravan en/of aanhangwagen
Een auto, caravan en/of aanhangwagen meenemen naar Ameland? Dan moet de overtocht ook gereserveerd worden, doe dit ruim van tevoren i.v.m. de beschikbare ruimte op de boot voor voertuigen. Geef daarbij het kenteken van de auto en de gewenste heen- en terugreis door. Reserveren kan online en telefonisch via 0900-9238* of via de website van Wagenborg Passagiersdiensten.

De reserveringsafdeling van Wagenborg Passagiersdiensten is bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 8:00 – 20:00 uur en op zondag van 9:00 – 15:00 uur.

Groepskorting
Bezoek je Ameland met een groep van minimaal 15 personen? Dan kun je korting krijgen op de overtocht. Om in aanmerking te komen voor groepskorting, dient de groep uiterlijk 7 dagen van tevoren aangemeld te zijn, dit kan telefonisch via 0900-9238*.  Let op: de groep dient een half uur voor de afvaart aanwezig te zijn en de overtocht gezamenlijk te maken. Neemt de groep eigen fietsen of motoren mee? Geef dit dan door bij het aanmelden van de groep.

Kijk voor meer informatie, afvaarttijden en tarieven op de website van Wagenborg Passagiersdiensten.

*vanuit het buitenland is Wagenborg Passagiersdiensten te bereiken op telefoonnummer 003188-1031000

Choose your language

We noticed your device is in a differnt language.
Please select your prefered language.