Veelgestelde vragen over vervoer op en naar Ameland - VVV Ameland

Kan ik online boottickets kopen?

Ja, retourbootkaarten voor personen, fietsen, honden, voertuigen etc. zijn online te koop via de website van Wagenborg Passagiersdiensten.
Als voetgangers koop je online of bij de ticketautomaat in de terminal je ticket. Je reserveert hierbij een datum en een tijd voor de heen- en terugreis. De tickets kun je online makkelijk wijzigen of annuleren tot 1 uur voor vertrek.

Tickets hoeven niet uitgeprint te worden, de tickets kunnen ook gescand worden vanaf het scherm van een smartphone. Wagenborg Passagiersdiensten verkoopt alleen retourkaarten. 

Kijk voor meer informatie op de site van Wagenborg Passagiersdiensten.

Fietsen, motoren, auto's of caravans
Een fiets, motor, auto of caravan meenemen naar Ameland? Dan dient er een reservering gemaakt te worden. Tip: doe dit ruim van tevoren i.v.m. de beschikbare ruimte op de boot. Reserveren kan online en telefonisch via 0900 - 9238*. Geef bij het reserveren het kenteken en de gewenste heen- en terugreis door.

De reserveringsafdeling van Wagenborg Passagiersdiensten is bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 08:00 – 20:00 uur en op zondag van 09:00 – 15:00 uur.

*vanuit het buitenland is Wagenborg Passagiersdiensten te bereiken op telefoonnummer 0031 88 103 1000

 

Choose your language

We noticed your device is in a differnt language.
Please select your prefered language.