Strandpaviljoen Sjoerd - VVV Ameland

Strandpaviljoen Sjoerd

Sjoerd: Een stoere allemansvriend, zongebruind met zand in zijn haar. Met kraaienpootjes bij zijn ogen tuurt hij in de verte, kijkend over het strand en de Noordzee.

Sjoerd maakt een combinatie van streetfood, classics en Mediterraans. Hij houdt van eerlijk, duurzaam en van producten uit de buurt. Sjoerd zal er niet omheen draaien, hij wil zelf ook niet bedonderd worden.

Sjoerd is trots op het feit dat hij in 2023 weer is verkozen tot het meest duurzame Strandpaviljoen van Nederland. Wij waarderen het enorm dat deze prijs ons is gegund. Sjoerd blijft gewoon zichzelf en als jullie dat als bezoeker nou ook doen, dan moet alles goed komen! Tevens is Sjoerd al een aantal jaar in het bezit van een gouden Green Key-certificaat. Dit komt Sjoerd natuurlijk niet aanwaaien. De duurzame keuze wordt gemaakt waar mogelijk. Denk hierbij aan biologisch afbreekbare verpakkingen, 100% LED-verlichting, slim verwarmingssysteem, zonneboiler, energiezuinige keukenapparatuur en heel veel zonnepanelen. Om alles compleet te maken vind je op de kaart ook duurzame keuzes terug, met streekproducten zoals het Amelander lamsvlees van eigen lammeren.

Wil je dit ook ervaren? Sjoerd heet iedereen van harte welkom op het strand van Nes, graag tot ziens bij Sjoerd!

Strandpaviljoen Sjoerd

Strandweg 70
9163 GN, Nes
0519-542389

Naar website

Choose your language

We noticed your device is in a differnt language.
Please select your prefered language.