Restaurant De Klimop Nes - VVV Ameland

Restaurant De Klimop

Van harte welkom in restaurant ‘De Klimop’, een locatie met allure! De Klimop is sfeervol gevestigd in een commandeurshuisje uit 1733 in Nes op Ameland.

Vanaf het gedeeltelijk verwarmde terras is er een mooi uitzicht op het gezellige centrum van Nes. Ons enthousiaste team staat klaar om het begrip “gastvrijheid” specifiek inhoud te geven.
Kwaliteit en warmte zijn voor ons belangrijke begrippen. De gast staat bij ons centraal.

Onze keuken heeft een klassieke grondslag waaraan creativiteit en moderne invalshoeken zijn toegevoegd. Wij wisselen regelmatig per jaar onze kaart en werken graag met Amelander seizoensgebonden lekkernijen.

Onze dagverse producten worden zoveel mogelijk betrokken van lokale- en ambachtelijke leveranciers: onder andere het vlees van de Amelander Natuurboerderij, de vis en de schaal- en schelpdieren van Hendrik Metz, onze buurman, de artisanale kazen van De Amelander kaasboerderij en de bitterballen van de Wad’n keuken uit Hollum.

Kun je uit onze “bites” & dinerkaart geen keuze maken? Geen probleem, wij helpen daar graag bij. Of laat je verrassen door onze keukenbrigade of wat betreft de wijnen door onze favoriete wijn- en spijscombinaties.

Specifieke wensen of vragen? Spreek ons gerust aan.
Wij wensen je alvast een genoeglijk verblijf toe.

Daphne Noordhof & team

Restaurant De Klimop

Johan Hofkerweg 2
9163 GW, Nes
06-51543918

Choose your language

We noticed your device is in a differnt language.
Please select your prefered language.