Van Heeckeren Grandcafé - VVV Ameland

Van Heeckeren Grandcafé

Van Heeckeren Grandcafé bevindt zich midden in het bruisende dorp Nes op Ameland. Met circa 1200 inwoners is Nes een van de grootste dorpen van het waddeneiland Ameland.

In Nes komt al het goede van het Amelander verleden en heden samen. In het dorp tref je zowel een aantal fraaie commandeurswoningen aan, als ook een modern winkel- en uitgaanscentrum.

In het verleden diende het pand, waarin Van Heeckeren Grandcafé is gesitueerd, als pastorie. Tegenwoordig is het volledig omgebouwd tot een moderne en trendy horecagelegenheid. Uiteraard is daarbij de charme van het pand niet verloren gegaan.

Naast de stijlvolle inrichting binnen, heeft Van Heeckeren een groot verwarmd terras, waarop zelfs met wat koeler weer heerlijk geborreld kan worden. Aan de achterkant van het pand bevindt zich nog een terras, gelegen aan het heerlijk rustieke Kerkplein.

Overdag kun je bij Van Heeckeren genieten van heerlijke lunchgerechten. Met o.a. salades, burgers, diverse broodjes en tostini's is er voor een ieder wat wils.
's Avonds kun je kiezen uit gevarieerde en prijsvriendelijke gerechten. 

Uiteraard hebben wij ook aan de kinderen gedacht. Zij krijgen hun eigen menukaart, waarop ze kunnen tekenen en puzzelen.

Naast de lunch- en dinerkaart kun je ook de hele dag gerechtjes kiezen van onze FINGERFOOD kaart. Hierop staan verschillende 'hapjes' voor bij de borrel, met o.a. dim sum, sushi, flatbread en oesters. Heerlijk voor de lekkere trek.

Van Heeckeren Grandcafé

Kerkplein 6
9163 HB, Nes Ameland
0519-543684

Naar website

Choose your language

We noticed your device is in a differnt language.
Please select your prefered language.