Restaurant StrAnders - VVV Ameland

Restaurant StrAnders

Bij Restaurant StrAnders proef je de smaken van de zee! Schuif gezellig aan voor een heerlijk diner, uitgebreide lunch of borrel met snelle hap. Zowel voor de lunch als het diner serveren we uiteenlopende gerechten, met voornamelijk seafood.

Ons keukenteam past veel klassieke bereidingen toe en werkt enkel met verse producten en prachtige ingrediënten van het eigen eiland Ameland. Even geen vis of vlees? De vegetarische gerechten, uitsluitend bestaande uit seizoensgroenten, geven je naast een smakelijke ervaring ook een enorme vitamine boost. De kort maar krachtig uitgebalanceerde wijnkaart is samengesteld in samenwerking met Wijnen van Egbert en bestaat uit klassiekers: biologische wijnen, mousserende wijnen en zelfs een mooie Nederlandse wijn van topkwaliteit.  

Restaurant StrAnders is toegankelijk voor een breed publiek: jong en oud, foodies of gasten die voor het eerst een gastronomische ervaring beleven. Ons restaurant is gehuisvest in een leuk pand tussen dorp en strand, omringd door Amelander natuur buiten het dorpje Buren. Het leukste visrestaurant van Ameland is een goede uitvalsbasis na een heerlijke strandwandeling of een mooie fietstocht over het eiland.  

Het grootste gedeelte van het jaar is Restaurant StrAnders dagelijks geopend. Met een persoonlijke touch wordt jou een smaakvol, gezellig en bovendien onvergetelijk moment bezorgd; Welkom bij Restaurant StrAnders! 

Rick, Louise, Tjardo, Rachmad, Myrthe, Jelmer, Steven, Sjouke, Gerwin, Merlijn en de rest van het team. 

Openingstijden:
Januari | februari | maart

  • Maandag, dinsdag en woensdag gesloten
  • Donderdag vanaf 16:00 uur geopend
  • Vrijdag t/m zondag vanaf 12:00 uur geopend

Vanaf laatste week maart zijn wij dagelijks geopend.

Op de vrijdag en zaterdag is er bij Restaurant StrAnders verse sushi verkrijgbaar. Ook voor thuis!

 

 

Dit restaurant doet mee met het Amelands Produkt.

Restaurant StrAnders

Strandweg 71
9164 KA, Buren
0519-543029

Choose your language

We noticed your device is in a differnt language.
Please select your prefered language.