StrAnders Foodtruck & Events - VVV Ameland

StrAnders Foodtruck & Events

Geef je een bedrijfsfeest, verjaardagsdiner, borrel of wil je een ander bijzonder moment vieren?

Wij organiseren uiteenlopende partijen naar ieders wens en budget. Wij bieden volop mogelijkheden voor zowel particuliere als zakelijke gasten. Je bent van harte welkom in een van onze restaurants, Restaurant StrAnders en Restaurant de Hekseketel, maar we komen ook graag bij je thuis of op het Amelander vakantieadres.

Wij hebben een hele hippe foodtrailer voor verschillende foodconcepten! Wil je je gasten heerlijk eten bezorgen op een tuinfeest, borrel, bruiloft of personeelsfeest? Onze mobile foodtrailer is een unieke toevoeging aan ieders feest! Je kunt ons inhuren voor bijvoorbeeld: picknick lunch, catering hapjes & salades, walking dinner, high wine, high beer, barbecue, sushi of buffet. 

Naast de foodtrailer hebben we ook diverse barbecues te huur: een Green Egg, Boretti bbq, div groepsbarbecues en onze parel; een mooie kolenbarbecue-trailer! 

Gezien onze jarenlange ervaring in het organiseren van uiteenlopende events en caterings, uitgebreide kennis van de lokale mogelijkheden, zijn wij de ideale partner om jouw event op Ameland te organiseren. 

Wil je meer weten? Bel ons gerust en vraag naar Louise.

StrAnders Foodtruck & Events

Strandweg 71
9164 KA, Buren
06-10514376

Choose your language

We noticed your device is in a differnt language.
Please select your prefered language.