De Welvaart - VVV Ameland

De Welvaart

Welkom bij De Welvaart!
In dit prachtige historische pand, in 1662 gebouwd als commandeurswoning in het centrum van Hollum, vind je een interieur dat het pand volledig in zijn waarde laat. En dat is ook niet zo moeilijk want het pand wordt al sinds jaar en dag gebruikt om gasten zich welkom te laten voelen.

Welkom bij De Welvaart!
In dit prachtige historische pand, in 1662 gebouwd als commandeurswoning in het centrum van Hollum, vind je een interieur dat het pand volledig in zijn waarde laat. En dat is ook niet zo moeilijk want het pand wordt al sinds jaar en dag gebruikt om gasten zich welkom te laten voelen. Het is al eens een herberg en een hotel geweest en in de laatste jaren, eigenlijk al vanaf de oorlog, deed het pand dienst als café. Binnen is nu gewerkt met allerlei natuurlijke kleuren en materialen waardoor het niet onnodig gemoderniseerd lijkt. Waan je weer in het café van net na de oorlog, maar dan wél met de luxe van nu. De sfeer is gemoedelijk en het personeel vriendelijk en relaxed. Je zult er nooit het gevoel hebben dat je teveel bent, nee, eerder nog het gevoel dat je niet meer naar huis wilt. En dat hoeft ook niet, want van koffie met gebak tot en met avondeten en eventuele borrelhapjes op de late avond; De Welvaart heeft voor ieder wat wils. Het is thuiskomen, maar dan op Ameland. Ben je op zoek naar een plek waar het vakantiegevoel écht tot zijn recht komt? Waar de tijd net ietsje langzamer lijkt te gaan en waar zelfs de kinderen zich niet vervelen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Tot snelRestaurant De Griffel biedt op ieder moment van de dag vele specialiteiten die het restaurant zeker een bezoek waard is.

Het is al eens een herberg en een hotel geweest en in de laatste jaren, eigenlijk al vanaf de oorlog, deed het pand dienst als café. Binnen is nu gewerkt met allerlei natuurlijke kleuren en materialen waardoor het niet onnodig gemoderniseerd lijkt. Waan je weer in het café van net na de oorlog, maar dan wél met de luxe van nu. De sfeer is gemoedelijk en het personeel vriendelijk en relaxed. Je zult er nooit het gevoel hebben dat je teveel bent, nee, eerder nog het gevoel dat je niet meer naar huis wilt. En dat hoeft ook niet, want van koffie met gebak tot en met avondeten en eventuele borrelhapjes op de late avond; De Welvaart heeft voor ieder wat wils. Het is thuiskomen, maar dan op Ameland. Ben je op zoek naar een plek waar het vakantiegevoel écht tot zijn recht komt? Waar de tijd net ietsje langzamer lijkt te gaan en waar zelfs de kinderen zich niet vervelen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Tot snel!

De Welvaart

Burenlaan 4
9161 AK, Hollum
06-21191604

Choose your language

We noticed your device is in a differnt language.
Please select your prefered language.