Paracentrum Ameland

Paracentrum Ameland

Parachutespringen is op Ameland mogelijk bij Paracentrum Ameland.
Maak een tandemsprong boven het mooie eiland Ameland en beleef de sensatie die je je hele leven bij blijft!

De tandemsprong is de eenvoudigste manier om kennis te maken met het skydiven. Na de voorbereiding van slechts 15 minuten ga je samen met de instructeur naar het vliegtuig. Na een mooie rondvlucht van ruim een kwartier wordt je vastgekoppeld aan je instructeur. Op 3000 meter hoogte gaat de deur van het vliegtuig open en wordt het tijd om te springen! Voel totale vrijheid en de ongelofelijke beleving van een vrije val met 200 km/ per uur. Na ongeveer een halve minuut opent de speciale extra grote tandemparachute. Hiermee zweeft je, hangend aan de instructeur, rustig terug naar Amelandse bodem. Na een zachte landing voor de neus van familie en vrienden ontvangt je een welverdiend certificaat van je sprong. 

Wil je je sprong steeds weer herbeleven? Laat dan een Foto/DVD reportage maken. Een unieke herinnering aan je sprong! Ook leuk voor de thuisblijvers natuurlijk.

Voor een tandemsprong is geen medische verklaring nodig. Er geldt ook geen minimum of maximum leeftijd. Wanneer je gewicht meer dan 90 kilo is, neem dan eerst contact met het Paracentrum op.

Op de kaart


Paracentrum Ameland

Strandweg 21
9162 EV, Ballum
0519 - 55 48 80Heb je een vraag aan VVV Ameland?
Kijk bij veelgestelde vragen of vul het VVV Ameland contactformulier in: