Robbenboot m.s. Ameland

Robbenboot m.s. Ameland

Robbenboot m.s. Ameland is het grootste en gezelligste rondvaartschip op het Wad. Het reisdoel is de zeehondenbank tussen Terschelling en Ameland. Daar zijn de robben gegarandeerd van dichtbij te bewonderen.

U vindt Robbenboot m.s. Ameland aan de veerbootsteiger. Onze boot is de eerste rondvaartboot aan uw rechterhand.

Robbenboot m.s. Ameland is speciaal voor het Wad ontworpen. Dit betekent dat het stabiele schip bij laag water in geulen kan varen, die u dichtbij de zeehonden en wadvogels brengen. De boot heeft een topdek, met een grandioos uitzicht over zee en eiland. Er is ook een zonnedek, waar altijd wel een plekje uit de wind te vinden is. Verder zijn er nog een bar en cafetaria. In de twee salons zit u aan tafels met daarin een kaart van het Wad, zodat u de reis precies kan volgen. En speciaal voor kinderen is er een speelhoek aan boord. Kortom een comfortabele boot die van alle gemakken is voorzien!

De loopbrug van de m.s. Ameland is geschikt voor gasten in een rolstoel. Aan boord is een invalidentoilet aanwezig. In de salon is ruimte voor rolstoelen om bij een tafeltje te zitten.

Kijk in de activiteiten- en excursiekalender of er een tocht met de m.s. Ameland gepland staat tijdens je verblijf op Ameland of kom langs bij VVV Ameland.

Tickets zijn te koop aan de balie bij VVV Ameland. Online of telefonisch tickets reserveren is bij VVV Ameland niet mogelijk. 

Robbenboot m.s. Ameland

Smitteweg 1A
9162 EC, Ballum Ameland
06-20034241Heb je een vraag aan VVV Ameland?
Kijk bij veelgestelde vragen of vul het VVV Ameland contactformulier in: