Wagenborg Passagiersdiensten BV Ameland

Wagenborg Passagiersdiensten

Wagenborg Passagiersdiensten verzorgt de overtocht vanaf Holwerd naar Ameland v.v. De overtocht duurt ongeveer 50 minuten.

Het dragen van een niet-medisch mondkapje is verplicht voor mensen van 13 jaar en ouder.

Bootkaart kopen

Een kaartje voor de boot dient online gekocht te worden via de site van Wagenborg Passagiersdiensten. Voor voetgangers, motoren en fietsers is het niet mogelijk de boot te reserveren. Wij raden daarom aan, op tijd aanwezig te zijn bij de boot. 

Auto of caravan
Een auto of caravan meenemen naar Ameland? Ook dan moet er gereserveerd worden, doe dit ruim van tevoren i.v.m. de beschikbare ruimte op de boot voor voertuigen. Geef daarbij het kenteken van de auto en de gewenste heen- en terugreis door. Reserveren kan online en telefonisch via 0900-9238*.

De reserveringsafdeling van Wagenborg Passagiersdiensten is bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 8:00 – 20:00 uur en op zondag van 9:00 – 15:00 uur.

Groepskorting
Bezoek je Ameland met een groep van minimaal 15 personen? Dan kun je in de zomerperiode (1 april – 30 september) korting krijgen op de overtocht. Om in aanmerking te komen voor groepskorting, dient de groep uiterlijk 7 dagen van tevoren aangemeld te zijn, dit kan telefonisch via 0900-9238*. 
Let op: de groep dient een half uur voor de afvaart aanwezig te zijn en de overtocht gezamenlijk te maken. Neemt de groep eigen fietsen of motoren mee? Geef dit dan door bij het aanmelden van de groep.

*vanuit het buitenland is Wagenborg Passagiersdiensten te bereiken op telefoonnummer 0031 88 103 1000

Op de kaart


Wagenborg Passagiersdiensten

Reeweg 4
9163 GV, Nes Ameland
0900-9238Heb je een vraag aan VVV Ameland?
Kijk bij veelgestelde vragen of vul het VVV Ameland contactformulier in: