Zoek en boek

Algemene voorwaarden #YesVVVAmeland

We vinden het super dat je je foto(s) van Ameland op Instagram deelt!

Plaats je openbaar op je sociale media-account een eigen foto met de hashtag #vvvameland dan kan het voorkomen dat we je foto graag op onze kanalen willen gebruiken om anderen te inspireren. Voordat we jouw foto gebruiken, vragen we je eerst via een Instagram reactie om toestemming. Door te reageren met #YesVVVAmeland en @vvvameland geef je ons toestemming en geef je ons een akkoord om:

• Jouw foto te plaatsen onder #getinspired op onze homepage en eventueel op subpagina's van onze website
  • Jouw foto te delen op onze social-mediakanalen (Facebook, Instagram, Twitter)*
  • Jouw foto te plaatsen in onze digitale nieuwsbrief*

Dit krijg je van ons:

• Gratis publiciteit onder #getinspired op onze homepage en eventuele subpaginas, op onze social-mediakanalen en in onze nieuwsbrief*
  • Accountvermelding van de fotograaf
  • Te allen tijde de mogelijkheid om je toestemming in te trekken

Eigendom:
Door akkoord te gaan met deze voorwaarden verklaar je dat de afbeelding jouw eigendom is.

Credits:
Bij het delen van de foto vermelden we altijd je accountnaam. Is dat bij jouw afbeelding niet gebeurd? Stuur dan een e-mail naar webmanager@vvvameland.nl. Vertel ons op welke (web)pagina je jouw afbeelding tegenkwam en wat je accountnaam is, dan publiceren we de naamsvermelding zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 5 dagen.

Toestemming intrekken
Heb je je bedacht en wil je je toestemming intrekken? Stuur dan een e-mail naar webmanager@vvvameland.nl en deel een directe link naar de afbeelding. We zorgen ervoor dat de afbeelding zo snel mogelijk, doch uiterlijk binnen 5 dagen, wordt verwijderd van onze digitale kanalen. Hebben we jouw foto in onze nieuwsbrief geplaatst, dan kunnen we de afbeelding helaas niet meer verwijderen uit de verzonden nieuwsbrief.

* Alle foto's waar wij toestemming voor gekregen hebben, worden geplaatst onder #getinspired op onze homepage en eventueel op subpaginas. Daarnaast zullen er een aantal foto's gebruikt worden op onze sociale mediakanalen (Facebook, Instagram, Twitter) en in onze nieuwsbrief.

Choose your language