Fantastisch 5 beoordelingen
9.1

Westergrieweg 4
9162 EG Ballum

Vrijstaande woning Monique biedt veel uitzicht, ruimte, luxe en rust op het prachtige eiland Ameland, nabij het knusse dorpje Ballum. Boek en ervaar!

Monique

Monique is een mooi vakantiehuis met 4 slaapkamers en 2 badkamers.
Om het huis ligt een grote tuin met groot beschut terras op het zuiden en speeltoestel, trampoline, speelgoed en skelters.

Indeling kamer: bankstel, lcd tv, dvd- en cd-speler, spelletjeskast en open haard.
Nieuwe keuken met o.a. combimagnetron, vaatwasser, koelkast met vriesvak en uitgebreide keuken inventaris met senseo, broodrooster en mixer. Openslaande deuren naar groot terras met verstelbare stoelen met kussens en parasol.

Bijkeuken met wasmachine en droger.

Beneden zijn twee ruime slaapkamers met ieder 2 boxspringbedden en tv.
Luxe badkamer met infrarood sauna, douche, toilet en wastafel. Beneden is nog een extra toilet.

Boven zijn twee grote slaapkamers met in elk 2 éénpersoonsbedden en tv. Er is een 2e badkamer met bad/douche, toilet en wastafel.

• Wifi
  • Vakantiehuis
  • Sauna
  • Eenpersoonsbed

Hier vindt u een overzicht van alle arrangementen van Monique

Monique

9.1

Super mooi huis rustige ligging 1 maart 2021

Mooi ruim huis met luxe badkamer beneden. Ligt afgelegen en daardoor heerlijk rustig. Leuke skelters en ander buiten speelgoed voor de kinderen. Binnen ook een kast vol met spelletjes en een openhaard. Ons erg goed vermaakt. Leuke ontvangst en ook wat goede tips gekregen wat te doen op Ameland.

Zeker voor herhaling vatbaar19 oktober 2020

Zeer comfortabel huis, lekker afgelegen vlak bij de Waddenzee. Warm ontvangen met een leuk en lekker welkomstpakket.

toplocatie14 juli 2020

prachtige plek wanneer je van rust, ruimte en horizon houdt Locatie is wel aan de prijs, maar dat geldt voor heel Ameland.

Sehr gerne wieder 8 januari 2020

Das Haus ist in sehr ruhiger Lage mit viel Platz draussen zum Spielen.Fahrzeuge für die Kinder, sowie ein Spielplatz waren vor Ort. Sehr gute Ausstattung Der Deich ist sehr schnell zu erreichen. Schöner Ausgangspunkt für Radtouren. Herzlicher Empfang und hilfsbereite Gastgeber Der Gastgeber hat uns

Ein schönes Haus am Deich! 9 januari 2019

Wir haben uns sehr wohl gefühlt im Haus "Monique". Die Gastfreundschaft von Familie Brouwer war außergewöhnlich und das Haus selbst ist perfekt eingerichtet für 8-9 Personen. Vor allem der untere Teil ist sehr modern und großzügig. Wir hatten alles, was wir brauchten und haben die Ruhe sehr genossen