Fantastisch 4 beoordelingen

Westergrieweg 4
9162 EG Ballum Ameland

Vanaf: € 595,00

Vrijstaande woning Monique biedt veel uitzicht, ruimte, luxe en rust op het prachtige eiland Ameland, nabij het knusse dorpje Ballum. Boek en ervaar!

Woning Monique

Veel ruimte, comfort en rust!

Monique is een mooi vakantiehuis met 4 slaapkamers en 2 badkamers.

Om het huis ligt een grote tuin met groot beschut terras op het zuiden en speeltoestel, trampoline, speelgoed en skelters.

Indeling kamer: bankstel, lcd tv, dvd- en cd-speler, spelletjeskast en open haard. Nieuwe keuken met o.a. combimagnetron, vaatwasser, koelkast met vriesvak en uitgebreide keuken inventaris met senseo, broodrooster en mixer. Openslaande deuren naar groot terras met verstelbare stoelen met kussens en parasol. Bijkeuken met wasmachine en droger.

Beneden zijn twee ruime slaapkamers met ieder 2 boxspringbedden en tv. Luxe badkamer met infrarood sauna, douche, toilet en wastafel. Beneden is nog een extra toilet.

Boven zijn twee grote slaapkamers met in elk 2 éénpersoonsbedden en tv. Er is een 2e badkamer met bad/douche, toilet en wastafel.

Kinderbedje en box zijn op aanvraag beschikbaar.

U mag 1 huisdier meenemen.

Huis Monique wordt niet verhuurd aan jongeren.

• woning
  • 1 huisdier toegestaan
  • huisdier welkom na overleg
  • bad
  • bedlinnen is niet aanwezig
  • berging
  • extra badkamer
  • extra toilet
  • kinderbed
  • kinderbox
  • open haard
  • sauna
  • stereo
  • tuin
  • wasdroger
  • wasmachine
  • begane grond
  • buiten het dorp > 500 m.
  • vrijstaand

Hier vindt u een overzicht van alle arrangementen van Woning Monique

Woning Monique

Zeker voor herhaling vatbaar19 oktober 2020

Gezin met oudere kinderen  - Zeer comfortabel huis, lekker afgelegen vlak bij de Waddenzee. Warm ontvangen met een leuk en lekker welkomstpakket.

toplocatie14 juli 2020

Gezin met oudere kinderen  - prachtige plek wanneer je van rust, ruimte en horizon houdt Locatie is wel aan de prijs, maar dat geldt voor heel Ameland.

Sehr gerne wieder 8 januari 2020

Gezin met jonge kinderen  - Das Haus ist in sehr ruhiger Lage mit viel Platz draussen zum Spielen.Fahrzeuge für die Kinder, sowie ein Spielplatz waren vor Ort. Sehr gute Ausstattung Der Deich ist sehr schnell zu erreichen. Schöner Ausgangspunkt für Radtouren. Herzlicher Empfang und hilfsbereite Gastgeber Der Gastgeber hat uns

Ein schönes Haus am Deich! 9 januari 2019

Gezin met oudere kinderen  - Wir haben uns sehr wohl gefühlt im Haus "Monique". Die Gastfreundschaft von Familie Brouwer war außergewöhnlich und das Haus selbst ist perfekt eingerichtet für 8-9 Personen. Vor allem der untere Teil ist sehr modern und großzügig. Wir hatten alles, was wir brauchten und haben die Ruhe sehr genossen