Kooiplaats 2
9164 KN Buren

"Zonnedauw Ameland" is een sfeervolle verbouwde boerderij, erg mooi gelegen op de Kooiplaats bij Buren op Waddeneiland Ameland. Zonnedauw staat garant voor een geslaagde vakantie voor jong en oud.

Groepsaccommodatie Zonnedauw 24p

Het is een gezellig ingericht vakantieverblijf dat recreatieve mogelijkheden biedt op het eigen sportterrein. Groepsaccommodatie Zonnedauw is gelegen in de directe omgeving van het sfeervolle en gezellige dorpje Buren.

Het hoofdgebouw bestaat uit een keuken, een eet- en recreatieruimte, een berging, negen slaapkamers en vier sanitaire ruimtes.

De keuken is van alle gemakken voorzien: een 6-pits gasfornuis met heteluchtoven, een gasfornuis voor grote pannen, een braadslede, een magnetron, ruime koelkasten, een diepvries, koffiezetapparaten, een snijmachine, volop keukengerei, een vaatwasser, een wasmachine en een droger.

In de eet- en recreatieruimte staat een tafelvoetbalspel en een tafeltennistafel. Er is een kleine geluidsinstallatie aanwezig en uiteraard is er wifi en TV.

Voorzieningen

  • Op erf/in boerderij
  • Groepsverblijf
  • Stapelbed

Arrangementen

Hier vindt u een overzicht van alle arrangementen van Groepsaccommodatie Zonnedauw 24p

Prijzen en beschikbaarheid

Publicatie start bij minimaal 3 beoordelingen. Er zijn op dit moment voor deze accommodatie nog minder dan 3 beoordelingen ontvangen.