Goed 8 beoordelingen

Ridderweg 16 - 19
9161 AA Hollum Ameland

Vanaf: € 258,00

Waddenvilla 19 is een 6-persoonsvilla met vrij uitzicht over de weilanden en gelegen dichtbij Unesco Werelderfgoed de Waddenzee, gekozen tot mooiste natuurgebied van Nederland!

Waddenvilla 19

Waddenvilla 19 is een landelijk gelegen, geschakelde 6-persoonsvilla tussen Hollum en Ballum, dichtbij Unesco Werelderfgoed de Waddenzee, gekozen tot mooiste natuurgebied van Nederland! De villa is o.a. uitgerust met: wifi, lcd-tv, radio/cd-speler, openslaande deuren naar het royale, beschutte terras op het zuiden, glazen windscherm en een grote tuin. Ruimte en privacy staan hoog in het vaandel. Het kleinschalige bungalowterrein beschikt over een speelveldje en een aantal speeltoestellen. De bus van en naar de veerboot stopt op 50 meter van de voordeur van Waddenvilla 19.

U komt binnen in een ruime hal van waaruit u toegang heeft tot de huiskamer en tot een slaapkamer met 2 boxspringbedden. Bij deze slaapkamer is een kleine badkamer met douche en wastafel. Vanuit de hal is er ook toegang tot een bijkeuken met wasmachine en wasdroger, een toilet en de trap naar boven.

De ruime, sfeervolle woonkamer met open keuken en eethoek kijkt uit op het terras in het zuiden en de ruime tuin. De keuken is ingericht met vaatwasser, afzuigkap, koel-vriescombinatie, combimagnetron, waterkoker, koffiezetapparaat en Senseo.

Boven bevinden zich 2 ruime slaapkamers, beide met 2 boxspringbedden en een hang-legkast. Eén slaapkamer is voorzien van tv, de andere van een 10-lamps zonnehemel. Verder bevindt zich op de bovenverdieping een ruime badkamer met een aparte douche, ligbad, sauna, wastafel en een toilet.

De villa is rookvrij. Uw huisdier is welkom op de begane grond.

Een kinderstoel, campingbedje, kinderledikant en traphekje zijn aanwezig.

• bungalow / vakantiehuis
  • woning
  • 1 huisdier toegestaan
  • huisdier welkom na overleg
  • bad
  • extra badkamer
  • extra toilet
  • kinderbed
  • rookvrij
  • sauna
  • solarium / zonnebank
  • tuin
  • wasdroger
  • wasmachine
  • buiten het dorp > 500 m.
  • geschakeld

Gedeelde voorzieningen

• speelveld

Op de kaart

Hier vindt u een overzicht van alle arrangementen van Waddenvilla 19

Flex boeken

Wilt u reserveren voor een beschikbare periode die (nog) niet online boekbaar is?

Alles ok!29 juli 2019

Gezin met jonge kinderen  - Wir waren mit der Wohnung sehr zufrieden. Fahrräder hätten wir gerne vor Ort gehabt!

Sehr gerne wieder, super Lage, gemütlich, kinderfreundlich.22 juli 2019

Gezin met jonge kinderen  - Die Lage inmitten von Weiden aber gleichzeitig super nah an Hollum und Ballum ist spitze! Die Einrichtung ist geschmackvoll und praktisch, allerdings verschwinden in den Ritzen zwischen den Polstern der Sofas u.a. zahlreiche Kleinspielzeuge. Küche und die Badezimmer sind super.

Gerne wieder!14 juni 2019

Gezin met oudere kinderen  - Alles super, sehr sauber

Im Frühjahr und Herbst gute Lage und schöne Nutzung der Sauna. Im Sommer wäre es zu weit zum Strand.23 april 2019

Gezin met jonge kinderen  -

Immer wieder für eine Wiederholung gut.13 januari 2019

Gezin met jonge kinderen  - An den Weidevillen gefällt mir insbesondere die wunderbare Lage inmitten der Weidelandschaft, dennoch nahe Hollum, sowie die optimale Raumaufteilung. Die Kücheneinrichtung wie Pfannen und Kochzubehör ist jedoch etwas spartanisch und sperlich.

Goed om daar te vertoeven 9 juli 2018

Overige  - Was even wennen aan het "weidse "landschap, omdat we voorheen altijd in de omgeving van het "Boomhiemke" logeerden. Wat tegenviel was dat de prijs op de site van de fam. de Boer veel lager was dan de prijs die de VVV hanteert.

Fijn verblijf gehad, mooie speeltuin voor de kindjes, alles schoon en netjes 8 mei 2018

Gezin met jonge kinderen  - x

Gerne nochmal 2 april 2018

Overige  - War ein sehr erholsamer Aufenthalt dort.Toller Spielplatz