Goed 6 beoordelingen

9161 CZ Hollum Ameland

Vanaf: €225,00

Bungalow Saskia

Bungalow Saskia is een mooie en vooral gezellige bungalow bij het dorp Hollum.

Ligging
De bungalow heeft een rustige ligging in de buurt van vakantiepark “Boomhiemke”. Dit recreatiepark beschikt over een café-restaurant, snackbar, kleine supermarkt en bowlingbanen.

Het grote perceel van 855 m² en de twee terrassen bieden u veel privacy om van uw welverdiende vakantie te genieten. Het dorpje Hollum, met winkels, restaurants, supermarkt en fietsverhuurders ligt in de onmiddellijke nabijheid van de bungalow. Verder ligt Saskia, dicht bij de vuurtoren en het strand. De afstand tot de golfbaan en pich & putt van Ameland is ca. 250 meter.

Indeling Saskia
Deze vrijstaande, modern ingerichte en ruime (130 m²) 6-persoonsbungalow is van alle gemakken voorzien en compleet gelijkvloers. Het geheel ademt een warme Finse sfeer uit, het interieur ziet er verzorgd uit en de houtkachel maakt de gezelligheid compleet.

De woonkamer is voorzien van een comfortabele zithoek, een ruime eethoek, vaste internetaansluiting, tv (met internationale zenders) en een radio/cd-speler.
De keuken is voorzien van een 4 pits gaskookplaat, vaatwasser, royale koelkast met vriesvak, magnetron, oven, koffiezetapparaat en een senseo. Verder beschikt bungalow Saskia over een wasdroger en wasmachine.

Slaapkamers
De bungalow heeft 3 slaapkamers.
-Slaapkamer 1 (12 m²): is voorzien van een tweepersoons boxspring met elk een eenpersoons matras.
-Slaapkamer 2 (12 m²): is voorzien van twee éénpersoons boxsprings.
-Slaapkamer 3: Deze zeer ruime slaapkamer is voorzien van een boxspring 2-persoonsbed met elk een eenpersoons matras.

Alle slaapkamers hebben voldoende kastruimte. De bungalow is voorzien van 1-persoons synthetische dekbedden.
Een kinderbed (<3 jr.) en kinderstoel zijn in de bungalow aanwezig.

Badkamer & Sauna
Bungalow Saskia heeft twee modern ingerichte badkamers, voorzien van douche, toilet en (dubbele)wastafel.
Voor de echte gezondheidsgenieter heeft de bungalow een ruime inpandige 4 persoons Sauna.

Algemene Informatie

* Ruime eigen parkeergelegenheid
* Huisdieren zijn na overleg toegestaan
* Kinderstoel en kinderbedje aanwezig
* De huurprijs is inclusief energiekosten en toeristenbelasting

Eventuele bijkomende kosten staan in het prijsoverzicht.

Graag tot ziens in bungalow Saskia.

• bungalow / vakantiehuis
  • 1 huisdier toegestaan
  • huisdier welkom na overleg
  • bedlinnen aanwezig
  • extra badkamer
  • extra toilet
  • houtkachel
  • kinderbed
  • rookvrij
  • sauna
  • stereo
  • tuin
  • tweepersoonsbed
  • wasdroger
  • wasmachine
  • begane grond
  • buiten het dorp > 500 m.
  • vrijstaand

Hier vindt u een overzicht van alle arrangementen van Bungalow Saskia

Gerne wieder25 oktober 2018

Gezin met oudere kinderen  - Die Preise für die Ferienzeit (in unserem Fall sogar Herbstferien) im Vergleich sind schon sehr teuer. Aber das ist ja fast überall so. Wir waren aber trotzdem sehr zufrieden und würde es wiederholen.

Veel ruimte, keuken en badkamer en deuren oud23 juli 2018

Gezin met oudere kinderen  -

we komen zeker weer 2 juli 2018

Gezin met jonge kinderen  - Een gezellig huisje, iets te kleine woonkamer. Was prima huisje en mooi schoon. Diverse terrassen. Wij vinden zelf wasmachine belangrijk.

bei Gelegenheit gern noch einmal ! 8 januari 2018

Gezin met jonge kinderen  - In Absprache mit allen Mitreisenden

voor herhaling vatbaar17 november 2017

Met vrienden  - Het onderhoud van het huis was redelijk. Als de tuin is opgeknapt en nu er een goede plaats is voor 2 auto's is de accomodatie sterk verbeterd. Met de goede uitleg betreffende de verwarming en een aanwijzing hoe deze te gebruiken is het een warme en gezellige accomodatie.

Reactie van de gastheer
Geachte gast, Alsnog dank voor uw reactie. In de maanden november en december 2017 zijn er 2 nieuwe terrassen + beplanting aangelegd. De grond is 30 cm afgegraven en voorzien van nieuwe grond. Op het terrein stonden nl. in 't verleden ca. 20 bomen. Het gras kon nog niet worden gelegd doordat het veel heeft geregend. Dit zal in het voorjaar 2018 gebeuren. In 't verleden was er geen bestrating aan de voorkant van het huis. Nu is er bestrating voor 2 auto's en de gasten hoeven geen vieze voeten meer te krijgen als ze naar de voordeur lopen. Het huis beschikt over CV verwarming waarbij u in elke ruimte slechts aan de radiatorknop hoeft te draaien om de gewenste warmte te krijgen. Hierdoor kunt u in het hele huis het aangenaam warm krijgen i.p.v. dat u de woonkamer verwarmd en de thermostaat vindt dat het warm genoeg is. Dit is bijv. het geval als u de houtkachel gebruikt waarvan de gebruiksaanwijzing in de woonkamer ligt.

Fijne, gezellige, ruime bungalow22 juni 2017

Gezin met oudere kinderen  - Zeer ruime bungalow (met 4 volwassenen), met 2 badkamers+toilet, gelegen op ruime kavel, (6) prima bedden en van alle gemakken voorzien. Ideale ligging, heerlijk rustig en toch vlak bij het dorp.