Strandweg 42
9163 GN Nes Ameland

Vanaf:

Viersterrenhotel Westcord ligt centraal op Ameland, aan de rand van het gezellige dorp Nes, op 800 meter van het strand. Boek nu en geniet van Ameland!

WestCord Hotel Noordsee

WestCord Hotel Noordsee is een 4* hotel op het mooie waddeneiland Ameland. Het hotel is centraal gelegen op het eiland, aan de rand van het dorp Nes op ongeveer 800 meter van het strand. In slechts drie kwartier bent u met de veerboot vanuit Holwerd op Ameland. Ameland heeft prachtige natuurgebieden, waaronder natuurmonument "het Oerd". In het afwisselende landschap treft u vier dorpen aan: Nes, Buren, Hollum en Ballum, waarvan Nes het grootste is. 

Heel bijzonder is dat ons hotel beschikt over studio’s. U heeft hiermee de vrijheid van een zelfstandig “huis” in combinatie met de gezelligheid, comfort en faciliteiten van een hotel. We hebben 3- en 4-persoons studio’s met een volledig ingerichte keuken inclusief magnetron met kookgelegenheid en een balkon of terras. 

Onze 98 moderne hotelkamers/studio's zijn van alle gemakken voorzien die u van een 4* hotelkamer mag verwachten. Wij hechten veel waarde aan ruimte en comfort. De kamers hebben allemaal een balkon of terras. U heeft de keuze uit een balkonkamer, 3-persoons en 4-persoons studio.

 

Maak een keuze