Neighbours Grill & Bites - VVV Ameland

Neighbours Grill & Bites

We heten je graag welkom bij Neighbours Grill & Bites. Puur, eerlijk, van het eiland en een beetje anders.

Ook dit seizoen hopen we u weer met trots en passie een erg smakelijke belevenis te bezorgen. Geniet niet alleen van de heerlijkste gerechten en bijpassende dranken, maar voel jezelf ook op je gemak in het warme interieur van ons robuuste doch vriendelijke restaurant.

Al jaar en dag maken wij er geen geheim van dat we het belangrijk vinden om eerlijke producten in onze keuken te gebruiken. Waar mogelijk gebruiken we kwaliteitsproducten van het eiland of uit de Waddenstreek. Trots zijn wij op ons Amelander lamsvlees van eigen lammeren. Ook gebruiken wij vlees van de Amelander slagerij en hebben wij regelmatig dagspecials met verse vis uit de Noordzee. Het bereiden van de beste steaks doen wij op onze lavagrill, voor de perfecte grillsmaak. Sinds enkele jaren maken wij ook gebruik van onze eigen rookoven! Zelf roken is de perfecte manier om vlees en vis een buitengewone smaak te geven. Onze zalm en short ribs worden langzaam gegaard in de rookoven. Inmiddels zin om lekker uitgebreid te tafelen of te borrelen? Kom langs en geniet!

Op stap met de kids? Terwijl jij van heerlijke gerechten geniet in onze zaal of op het terras, kunnen de kids zich heerlijk vermaken in onze speeltuin. Schijnt de zon wat minder? De bediening deelt graag een kleurplaat uit. Je vindt Neighbours Grill & Bites aan de linkerkant in het hoofdgebouw van Camping De Kiekduun.

Onze openingstijden wisselen per seizoen. Houd hiervoor onze website of Facebookpagina in de gaten.

Be welcome. Enjoy Neighbours!

Neighbours Grill & Bites

Strandweg 65
9164 KA, Buren
0519-542861

Naar website

Choose your language

We noticed your device is in a differnt language.
Please select your prefered language.