Inschrijven Tri-Ambla 2017

De inschijving voor de 16e Tri-Ambla op 9 september 2017 is vanaf 31 maart 2017 mogelijk.

Het inschrijfgeld is ook dit jaar inclusief één bootticket voor personen- en MTB vervoer. Dit geldt niet voor de deelnemers met een adres op Ameland en voor het 2e en/of 3e lid van een team. Bij de inschrijving Tri-Ambla XXX of MMM is één bootticket inbegrepen (resterende tickets zelf aanschaffen). Het bootticket wordt in de week voor het evenement in het deelnamepakket toegestuurd naar het opgegeven adres en is alle dagen geldig t/m 9 september voor bootvervoer Holwerd-Ameland. Bij de retourvaart is geen controle. Kijk voor reserveren van voertuigen in combinatie met deelname bij verblijf en vervoer

Voor informatie of wijzigingen m.b.t. inschrijvingen graag mailen met info@tri-ambla.nl

Contoleer hier of je staat ingeschreven voor de 16e Tri-Ambla op 9 september 2017

Kijk hier voor de actuele lijst van de deelnemers Tri-Ambla 2017

0,075  -5 - 1,25

€ 15,00 + € 3,00

• Met de inschrijving Tri-Ambla 2017 ga je akkoord met de algemene voorwaarden
  • Deelnemers zijn verplicht de inschijving af te ronden met een iDeal betaling
  • Wanneer iDeal betaling niet mogelijk is graag contact opnemen met de organisatie
  • Bezitters van een Groene Mylaps ChampionChip betalen € 1,25 voor gebruik.
  • Leden van de Nederlandse Triathlon Bond (NTB) die in het bezit zijn van een atletenlicentie betalen het inschrijfgeld als vermeld in de gelijknamige kolom. Alle overige deelnemers betalen voor een daglicentie. Voor meer informatie over de atleten- en daglicentie klik hier.
  • Indien een van de deelnemers van het team in het bezit is van een geldige NTB-licentie betaalt u het inschrijfgeld behorende bij een atletenlicentie.
  • Indien u in het bezit bent van een geldige KNZB  of KNWU-licentie krijgt u op vertoon van uw licentie de extra kosten voor een daglicentie op de wedstrijddag bij registratie geretourneerd.
  • Deelnemers met een adres op Ameland krijgen € 15,00 korting ivm bootticket
  • Deelnemers uit het buitenland krijgen € 15,00 korting ivm bootticket
  • Bij afmelding voor 20 augustus ontvangt je het volledige inschrijfgeld minus € 10,00 administratiekosten retour.
  • Vanaf 20 augustus vindt geen restitutie van inschrijfgeld meer plaats
  • Inschrijven na 29 augustus is niet mogelijk
  • Bij wijziging wordt geen geld gerestitueerd.
  • Indien voor de nieuw gekozen afstand een meerprijs geldt, zal die worden aangerekend.
  • Beeldmateriaal van het evenement kan zonder toestemming gebruikt worden voor publicatie

Eigen risico
Iedere deelnemer aan Tri-Ambla doet mee, geheel op eigen risico. De deelnemer vrijwaart de organisatie voor alle aanspraken voor zover deze niet gedekt worden door de aanvullende verzekering van de Nederlandse Triathlon Bond. Dat geldt ook voor het zoekraken van (waardevolle) voorwerpen. Lees voor je eigen veiligheid en voor die van anderen alle informatie goed door en neem tijdens de wedstrijden geen risico’s.

Bij inschrijving geeft u aan zich te zullen houden aan de wedstrijdreglementen van de Nederlandse Triathlon Bond plus aanvullende reglementen, bepalingen en wedstrijdinstructies die op Tri-Ambla van toepassing zijn.De door u verstrekte gegevens worden gebruikt t.b.v. de collectieve, door de NTB afgesloten aanvullende verzekeringen. Uw gegevens kunnen ook worden gebruikt t.b.v. ledenwerfacties van de NTB. Uw aanmelding gaat over in een inschrijving nadat de atleet de inschrijfgelden heeft betaald aan Stichting Sportpromotie Ameland.

The participants from abroad will have to transfer the entrance fee to the following bank account:

SPORTEILAND, Leeuwarden, The Netherlands
IBAN:  NL65 RABO 0312490690
BIC-Code: RABONL2U
Remarks: “Startgeld Tri-Ambla” and “Name of the Participant”.