Parkeerplaats Wagenborg Passagiersdiensten BV

Parkeerplaats Wagenborg Passagiersdiensten

Neem je geen auto mee naar Ameland, dan kun je deze parkeren op het parkeerterrein in Holwerd. Er zijn 2 parkeerterreinen in Holwerd. Naast de veerbootterminal is het parkeerterrein P1. Het parkeerterrein is 7 dagen per week geopend van 5.30 uur tot en met 21.00 uur. Je kunt de auto altijd, dus ook buiten openingstijden, het terrein afrijden.

Is parkeerterrein P1 vol?
Dan is er een mogelijkheid om de auto te parkeren op parkeerterrein P2. Parkeerterrein P2 ligt verder van de veerbootterminal af. Op Parkeerterrein P2 staan busjes van Wagenborg Passagiersdiensten klaar, voor vervoer van en naar de terminal.

Let op: De parkeerterreinen zijn onbewaakt. Parkeren is op eigen risico!

Adres parkeerterrein Holwerd
Grândyk 2b
9151 AE Holwerd

Kosten voor parkeren
Parkeren kost € 5,50 per kalenderdag. Op het parkeerterrein kun je contant betalen of pinnen. Ook is het mogelijk om met Mastercard, American Express of VISA te betalen.

De parkeerkaart kan voor vertrek vanaf Ameland al afgerekend worden bij de betaalautomaat in de veerbootterminal op Ameland. Hiermee worden wachttijden op de terugreis voorkomen

Parkeerkaart online kopen
Ook bestaat de mogelijkheid om online een parkeerkaart te kopen. Houd er rekening mee dat er geen restitutie mogelijk is bij online gekochte parkeerkaarten. Per e-mail wordt een QR-code toegestuurd, waarmee je toegang krijgt tot het parkeerterrein. Online bestelde tickets hoeven niet uitgeprint te worden, de tickets kunnen ook gescand worden vanaf het scherm van een smartphone. Let op: het is niet mogelijk een parkeerplaats te reserveren. De parkeerkaart biedt alleen toegang tot het terrein en de mogelijkheid om uit te rijden.

Op de kaart


Parkeerplaats Wagenborg Passagiersdiensten

Grandyk 2B
9151 AE, Holwerd
0900-9238Heb je een vraag aan VVV Ameland?
Kijk bij veelgestelde vragen of vul het VVV Ameland contactformulier in: