Fantastisch 4 beoordelingen

Commandeursstraat 15
9163 JK Nes Ameland

Vanaf: €350,00

Boek woning Grietje of Hans in Nes voor een heerlijk verblijf op het prachtige eiland Ameland. Met een eigen tuin en vlakbij bos en strand is dat genieten!

Woning Grietje

Deze half vrijstaande gelijkvloerse vakantie woning staat in het midden op het erf. Van binnen een sfeervolle woning, met ruime badkamer met bad, douche, toilet, een goed ingerichte keuken met vaatwasser, combimagnetron, en verdere elektrische apparatuur waar alle leden van de familie hun eigen plekje vinden. Van buiten voorzien van een groot terras, uitkijkend op het groene erf van Happynes waar de kleinsten hun weg naar het speelveld wel vinden. Of je nu wilt fietsen, skelteren of gewoon met de bal wil spelen, de schuur biedt voor iedereen wel enkele verrassingen.

De vermaarde fietstochten door de vier plaatsen die het Waddeneiland rijk zijn geven een echt vakantiegevoel. Hans is door de centrale ligging op het eiland dan ook een perfecte uitvalbasis voor verschillende sportieve activiteiten als fietsen en wandelen.

Vakantiehuis Grietje heeft een prachtige ligging voor een familievakantie.

Entree via de hal. De woonkamer heeft een zithoek met leren bank en fauteuils, een flatscreen tv, radio en dvd speler. Schuifdeuren bieden toegang naar het beschutte terras gelegen op het zuiden. De open keuken is compleet ingericht met vaatwasmachine, staafmixer, broodrooster en naast een koffiezetapparaat ook een Senseo en Nespresso apparaat. Een stoere teakhouten eettafel is voorzien van 6 leren eetkamerstoelen en biedt ruimte om samen te genieten van een heerlijke maaltijd of gezellig een spelletje aan te doen.

In dit vakantiehuis zijn twee slaapkamers: Beide slaapkamers hebben 2 luxe boxspringbedden, een ruime kledingkast en een wastafel. Op een van de kamers is een prachtige muurschildering van "Hans en Grietje". De moderne badkamer is voorzien van ligbad, aparte douche, wastafel en toilet. Er is parkeerplaats voor 1 auto op het erf. Tevens is er een wasserette waar gebruik gemaakt kan worden tegen een kleine vergoeding.

• woningen
  • 1 huisdier toegestaan
  • huisdier welkom na overleg
  • bad
  • bedlinnen is niet aanwezig
  • kinderbed
  • kinderbox
  • stapelbed
  • stereo
  • tuin
  • tweepersoonsbed
  • geschakeld
  • in / bij het dorp

Gedeelde voorzieningen

• speelveld
  • wasserette

Hier vindt u een overzicht van alle arrangementen van Woning Grietje

War allles prima20 september 2018

Ouder stel  - s.o.

Prima accommodatie, wel duur. Speelaccomodatie voor de kinderen is echt van meerwaarde. 3 mei 2018

Gezin met jonge kinderen  - Tafelkleed lag vies in de kast. Pannen lagen vies in de kast van de keuken. Bedlampje voor de kinderkamer was stuk en de bedrading lag bloot terwijl de lamp onder spanning stond (gevaarlijke situatie). De televisie in de woonkamer stond wankel op zijn voetstuk. Klok in woonkamer stond stil.

Reactie van de gastheer
Geachte gast, Bedankt voor uw reactie. Wij doen altijd ons best om de woning tip top in orde te hebben zodat de klant meer dan tevreden is. Heel vervelend om te horen dat dit niet gelukt is en mijn excuses voor het ongemak. Had het even laten weten.. U heeft wel aangegeven dat tv niet stabiel was en er een nachtkast lampje defect was die we dan ook meteen hebben vervangen voor een nieuwe. U was zelfs nog erg blij met een tv met een groter scherm ;-). Als u op een later moment aangegeven had dat het kleedje en de pannen niet schoon waren had ik dit ook voor u kunnen oplossen. We waren praktisch buren dus ik was er zo geweest. Ik snap dat jullie dat misschien vervelend hadden gevonden maar het was voor voor mij een kleine moeite geweest. Gelukkig heeft uw vakantie vreugde er niet onder geleden want u heeft bij vertrek wel aangegeven dat u het fijn gehad heeft bij ons. Dus nogmaals excuses en wie weet tot ziens!

Wir haben uns sehr wohl gefühlt und möchten gerne wiederkommen29 november 2016

Met vrienden  - Eine sehr gemütliche und freundliche Wohnung mit guter Ausstattung. Sehr gastfreundliche Vermieter

Für Wiederholung sehr gut 5 september 2016

Overige  - Einmal die gute Lage in Nes, die gute Ausstattung u. sauberkeit der Wohnung u. die gepflegte Anlage. Wir kommen seit 25 Jahren, einmal im Jahr nach Ameland u. erhohlen uns immer sehrgut. Ameland ist auch unser zu Hause, wir lieben es u. ihre freundlichen Menschen.