Bureweg
9163 KE Nes

Vanaf: €340,00

Net buiten het dorp Ballum staat de luxe boerderijlogde Ballumerhoeve. Boek nu en geniet van een oase van rust, het vrije uitzicht en Ameland!

Ballumerhoeve

Net buiten het dorpje Ballum, met vrij uitzicht op de prachtige Amelandse vuurtoren, staat onze boerderij ‘de Ballumerhoeve’. De boerderij is gebouwd in 1950 en in 2009 compleet gerenoveerd.
Met het strand op slechts 2 km. afstand en het ambachtelijke dorpje Ballum op nauwelijks 5 minuten rijden, waant u zich in een oase van rust. Hoewel van alle gemakken voorzien, straalt de accommodatie een sfeer van landelijk buitenleven uit.

De Ballumerhoeve is een zogenoemde kop-hals-romp boerderij. Dit is een type boerderij die veel voorkomt in Friesland en Groningen. De boerderij heeft deze benaming gekregen doordat de vorm doet denken aan een liggende koe. Hierbij is het woonhuisgedeelte de kop, het middengedeelte de hals en de schuur de romp. De romp, waar vroeger de koeien en paarden stonden, herbergt nu 3 luxueuze, stijlvolle- en compleet ingerichte boerderijlodges. De lodges kunnen ook gezamenlijk gehuurd worden.

Wij zijn een zeer kindvriendelijke accommodatie met veel binnen- en buitenspeelgelegenheid voor kinderen. Ons motto is: als de kinderen het naar de zin hebben, is het voor de ouders ook genieten! Ook voor mensen die op zoek zijn naar stilte, ruimte  en een wijds uitzicht in een luxe, comfortabele omgeving.

Maak een keuze