Zoek en boek
Vakantiepark Qurios - VVV Ameland

Vakantiepark Qurios

Qurios Ameland ligt precies tussen de vuurtoren en het gastvrije dorp Hollum in, zo is er van alles te doen op loop- en fietsafstand. De stoere en zeer comfortabele lodges zijn zo aangelegd dat je de rust van de kust optimaal ervaart. Je pakt je strandspullen en binnen een paar minuten sta je met je voeten in de branding.

Op een kleine kilometer vanaf het park ligt de kust van Ameland. De omgeving is een paradijs voor natuurliefhebbers en ook op cultureel gebied valt er in de regio veel te ontdekken. Qurios Ameland is het hele jaar geopend, dus bij ons kun je wanneer je maar wilt genieten van het strandleven. Bovendien beschikt het park over oplaadpalen voor zowel Tesla als andere elektrische auto's.

Op vakantiepark Qurios Ameland vind je verschillende type cottages. Deze luxe accommodaties zijn trendy ingericht en van alle gemakken voorzien. Op de overdekte veranda geniet je in de buitenlucht heerlijk van je vrije tijd. Het park heeft een eigen brasserie, take-away en een minishop waar je voor het broodnodige terecht kunt.

Oranjeweg 42B
9161 CC, Hollum
020-8006040

Choose your language