Klein Vaarwaterweg 14
9164 MA Buren Ameland

Vanaf:

De camping ligt aan de oostkant van Vakantiepark Klein Vaarwater en grenst direct aan een natuurgebied. Het strand en het centrum van Buren zijn op loopafstand.

Klein Vaarwater

Recreatieoord Klein Vaarwater is er voor iedereen. Het familiepark ligt op loopafstand van het strand van Ameland. Aan het strand ligt ons strandpaviljoen, waar u ook in de herfst, winter en lente gastvrij onthaald wordt. Op het park is een overdekt waterparadijs. Boekt u een accommodatie van klein Vaarwater, dan heeft u gratis toegang tot dit waterspektakel! U kunt kiezen uit een breed aanbod aan bungalows en caravans. Variatie in accommodatie is het "geheim" van Klein Vaarwater. U kunt kiezen uit ruime vrijstaande bungalows voor vier tot twaalf personen, waarvan de Riantbungalow voor 6 personen geschikt is voor mindervaliden. Maar, ook kamperen behoort tot de mogelijkheden!

Faciliteiten op het park: overdekt 25 m. zwembad, bar, café en grand café, bowling- en kegelbanen, midgetgolfbaan, restaurants, sportzaal, feestzalen, snackbar, tennisbanen, overdekt terras, speeltuintjes, supermarkt, wasserettes en gezellige winkeltjes.

In het weekend van 26 mei 2018 wordt er op Vakantiepark Klein Vaarwater een groot volleybaltoernooi gespeeld met een feestavond op de vrijdag- en zaterdagavond.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Maak een keuze

Op de kaart