Paasduinweg 12
9163 HV Nes Ameland

Vanaf: € 1.150,00

Direct naast de 'Ut Achterhuus' in Nes op Ameland, ligt natuur en recreatiegebied "De Vleijen". De Vleijen is een groot recreatiegebied wat voor zowel jong als oud veel te bieden heeft.

Appartement ut Achterhuus 16 persoons

Appartement ut Achterhuus

Deze vakantiewoning is in 2019 geheel verbouwd tot een verblijf voor maximaal 16 personen. Het appartement onderscheidt zich door haar unieke ligging nabij het centrum van Nes op Ameland. Wanneer u de terrasdeuren vanuit de kamer openslaat kunt u genieten van de zon op uw eigen terras, met een prachtig uitzicht over de voorste vijver van recreatiegebied "de Vleijen".

Indeling

Dit 16 persoons appartement heeft een ruime en afsluitbare tuin.

Op de benedenverdieping:

* grote woonkamer
* ruime open keuken
* douche
* toilet
* 2 x 2 persoons slaapkamer met wastafel

Op de eerste verdieping:

* badkamer met toilet, douche en bad
* extra douche
* extra toilet
* 6 x 2 persoons slaapkamer met wasbaktafel

Extra: wasmachine en droger(strijkijzer+strijkplank)

Omdat er 2 slaapkamers, een badkamer en toilet op de begane grond aanwezig zijn, zou deze woning ook zeer geschikt kunnen zijn voor families waarvan enkele personen wat slechter ter been zijn.

Het appartement ligt samen met een 20, een 96 en een 104 persoons groepsaccommodatie op hetzelfde erf. Natuurlijk ervaart u in elk van de gekozen accommodaties optimale privacy.

 

Omgeving

AMELAND

Ameland is een Waddeneiland met een heel eigen natuur en cultuur en wordt niet voor niets de Waddendiamant genoemd. Het eiland is 28 kilometer lang en heeft een oppervlakte van 273 km². De inwoners van Ameland zijn verdeeld over vier dorpen, die allemaal tot beschermd dorpsgezicht zijn verklaard: Hollum, Ballum, Nes en Buren. Ameland heeft veel vrije natuur en biedt een verscheidenheid aan flora en fauna. Er zijn musea te bezichtigen en talloze sport- en recreatieactiviteiten te verrichten.

NES

Nes is het dorp waar u met de boot aankomt, tevens is het ook het grootste dorp van Ameland.
Het centrum van Nes ligt op zo'n 150 meter lopen vanaf het appartement, hier treft u diverse leuke winkeltjes, eigentijdse restaurants, gezellige terrassen, drogist, galerie, kapsalon, een tweetal supermarkten en het VVV aan.

DE VLEIJEN

Direct naast het appartement ligt natuur en recreatiegebied "de Vleijen".
De Vleijen is een groot recreatiegebied wat voor zowel jong als oud veel te bieden heeft.
Voor de kinderen is er onder andere een kasteel, welke enkel toegankelijk is via een vlot, hangbrug of kabelbaan. Ook zijn er een klein strandje, visvijvers, een uitkijktoren en diverse klim- en speeltoestellen aanwezig. Ook kunt u hier onder andere Paintballen en naar het Klimpark!

Vanuit uw appartement kunt u diverse leuke wandel/fietsroutes betreden.

 

Voorzieningen

Arrangementen

Hier vindt u een overzicht van alle arrangementen van Appartement ut Achterhuus 16 persoons

Prijzen en beschikbaarheid

Publicatie start bij minimaal 3 beoordelingen. Er zijn op dit moment voor deze accommodatie nog minder dan 3 beoordelingen ontvangen.