Kooiplaats 2
9164 KN Buren

"Zonnedauw Ameland" is een sfeervolle verbouwde boerderij, erg mooi gelegen op de Kooiplaats. Zonnedauw staat garant voor een geslaagde vakantie voor jong en oud.

Zonnedauw

Het is een gezellig ingericht vakantieverblijf dat recreatieve mogelijkheden biedt op het eigen sportterrein. Groepsaccommodatie Zonnedauw is gelegen in de directe omgeving van het sfeervolle en gezellige dorpje Buren.

Het hoofdgebouw bestaat uit een keuken, een eet- en recreatieruimte, een berging, negen slaapkamers voor 68 personen en vier sanitaire ruimtes.

De keuken is van alle gemakken voorzien: een 6-pits gasfornuis met heteluchtoven, een gasfornuis voor grote pannen, een braadslede, een magnetron, ruime koelkasten, een diepvries, koffiezetapparaten, een snijmachine, volop keukengerei, een vaatwasser, een wasmachine en een droger.

In de eet- en recreatieruimte staat een tafelvoetbalspel en een tafeltennistafel. Er is een kleine geluidsinstallatie aanwezig en uiteraard is er wifi en TV.

Voorzieningen

Op de kaart


Arrangementen

Hier vindt u een overzicht van alle arrangementen van Zonnedauw

Prijzen en beschikbaarheid

Publicatie start bij minimaal 3 beoordelingen. Er zijn op dit moment voor deze accommodatie nog minder dan 3 beoordelingen ontvangen.